Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wauka

zajacik

no ved presne toto mi vravel ze by som tam mala 2 maffiny,,,,keby mi da gulate mam 160 cm a 49kg a ze mam nenormalnu tenku kozu na prsiach aj ma postipkal a ze sa ajtak boji toho ze mi popraska koza kedze mi ide davat maximum co mne moze dat cize tych 375...ale ja som deti este nemala tak neviem potom ako budem vyzerat ale ani potom by som nechcela kojit takze ked sa mi naplnia tie prsia neviem co bude....a inak aj som sa zabudla spytat ci mi to da pod sval alebo pod zlazu

zuleko

no neviem ale na Mentorky maju dozivotnu garanciu aj ked sa nieco stane tak opka je zadarmo potom a u ostatnych znaciek je sice tiez dozivotna garancia ale operaciu hradi zas "poskodena osoba"

xantipa163

wauka
posli foro do nasej galerky a budes mat moznost si pozriet kopu prsiek s anatomickymi, aj s gulatymi, si myslim, ze je to velmi dobre, aby si si urobila predstavu.

Zuleko

Baby tie čo kupujete Victoria´s secret podprsenky,aký druh je najlepší?akurát som na ich stránke ale je tam tých podprseniek teda riadne, a neviem sa vysomáriť.

Rita149
Prosím ťa ty tú tigrovanú máš Miralicious?:)

Zuleko

Wauka

nevešaj hneď hlavu,veď zavolaj ešte raz Očenášovi a povedz mu že by si predsa radšej chcela okrúhle a možno inú značku,určite musí mať aj iné na výber,čo potom ponúka ženám ktoré jednoducho tých 3000 eur na OP nemajú,podľa mňa mu zavolaj povedz mu že si zvážila,že tá cena je vysoká či by ti nevedel navrhnúť niečo lacnejšie,hm?

zajacik_006

wauka
ja som s výsledkom veľmi spokojná,teda aj s jeho prácou. Nemyslím,že za každú cenu dáva len tie okrúhle,ak vidí,že má žena stavbu,či prs,kože,tela na okrúhle,tak jej vyhovie,čo je aj dôkazom včerajšej opky tej kočky. Možno si moc chudučká alebo máš navyše svojej kože a preto volil pre teba ten lepší imlpoš. Ja keď som bola a na konzultačke,tiež som najskôr pýtala okrúhle,ale z úsmevom na tvári mi vysvetlil,že u mňa nemožná voľba.Po prvé moc vyťahané prsia po kojeniach a tým,že som chudá mi hovoril,že by mi moc bolo vidieť obrysy implošov,čo som samozrejme nechcela.Dôvodom zlé zvoleného implošu je aj terajšia situácia u Vladky19,ktorá musela kvôli tomu podstúpiť reopku,do vykojených pŕs jej dali ohrúhle implantáty.Ale ty nie si ten prípad vykojených prsiek a verím,že ti dr.zvolil správny imploš pre tvoje telo.

wauka

akurat som volala cervenovi ze bol chory ci co posuval terminy ze volny termin mi vie dat takto o rok 2013 no parada takze ostava mi Cerven

wauka

zajacik

ja sa nebojim ani samotnej operacie ale anestezy sa strasne bojim ze zomrem , ze sa uz nezobudím,,podla teba mam sa objednat na konzultaciu aj k inemu?alebo mozem sa mu fakt zverit do ruk:? viem ze Jezovitova by mi hned zobrala a cerven az o rok .(

Zuleko

Wauka
Je to určite prehnaná cena,v dnešnej dobre čo sú prsia pomaly bežnou vecou dať za ne skoro 100 tisíc,je trošku veľa.

wauka

zajacik 006

si maximalne spokojna snim? akoze aj ja som ale mal troska aj mna vypocut ze chcem mat gulate a tlací na ludi anatomicke...akoze necham si poradit ale ked to nebude ono tak ja neviem co spravim asi mu odhryzem ucho zato