Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

nellyy

nebojsa, nestresuj, pojdes k doktorovy a podlepi ti to, ja som tiez mala podlepeny jeden.
Aj ja idem zajtra do BB, len neviem či tam je doktor, ale asi ano ked sestrička nevolala.

rita149

Zuleko

ano ta tigrovana je Miraculous. Mne sa od Vs pačia podprsky z kolkekcie Angels by Victora secrat. tie su krasne, mam v albume taku ruzovu kriklavu. Ale vlastne oni maju vsetky krasne , ja by som brala kazdu jednu :-)

luciaaa1

nellyy

tebe držím silno palce a zajtra určite chod, ja by som utekala hned, aj by som plakala ako ty, neviem si to ani predstaviť :-(

luciaaa1

xantipa163

strašneee, lutujem, že som si to pozrela :-)) ja som si radšej nikdy nepozerala pred operaciou prs žiadne videa, lebo by ma to odradilo, ani som sa tým vôbec nezaoberala, išla som neinformovana a bez strachu :-D

Mery NR

mam 80C, čiže D-čkovy košík a krasne sedí, netlačí, milujem ju :-))) ešte som si tam kupila jednu super čiernu

Zuleko

ja som si podprsky VS objednavala, až ked som si osobne vyskušala a kupila v usa, takže som išla na istotu, teraz neviem, tak neobjednavam, len nohavičky, trojuholníčkove plavky, teplaky a tak..podprdy nie, nestoja malo a pochybujem že by sadli keby som kupila od oka..

nellyy

xantipaa, luciaaa1, arri, drndula

Ďakujem za podporu, od rána len revem :( musím sa dať dokopy...
Nebola som s tým 1cm u doktora lebo bol PN, da sa až zajtra. Ono mi to úplne padlo až včera a keď som to dnes ráno pri prezliekaní podprdy kontrolovala tak už nervičky zapracovali. Ale verím doktorovi maximálne, viem, že mi pomôže....

Zuleko

Wauka
Keď ti to takto odôvodnil,tak podľa mňa môžeš byť spokojná a zver sa mu do rúk:-)Aj keď stále si myslím,že je to veľa peňazí,ale na druhej strane radšej dať raz peniaze a byť spokojný ako nedajbože chodiť na reopky:/

wauka

xantipa ja to tu poznam :D chodim tam kukat...ja som sem chodila pred 3-2rokmi len pod inym menom vtedy osm tiez mala ist cervenovi len som sa zlakla lebo vtedy akurat zomrela ta baba ktora si pytala na 18 plasticku operaciu,,,,,a 2009 sme zalozili na facebooku skupinu gulicky - slzicky tam to bolo lepsie jak tu ,,predsa baby sa poznali lepsie jak tu vytvorit len tak nicky