Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

arri

ja mam Omnipor,ja som si kupila tuto a bola dobra netlacilo ma nič, ja ani nevie ze je nejaka specialna na to.Ja som kupila takuto.Mne sa zda rovnaka s tou ako mi to on podlepoval.Neviem teda aka ma byt ja mam takuto a drzalo to super, aj som sa sprchovala a neodlepila sa.

bianca003

bodynka
ty si tu nebola hadam od vtedy čo ti robili to zdvyhnutie , či to malo nejaký efekt a ako to vizerá s odstupom času ???

arri

rita
tebe dal papierovu? netlacilo ta to? mne povedal ze to musi byt ta specialna a tu nemaju v kazdej lekarni, ale dolu v novamede ju maju vzdy, tiez nebola draha.

arri

Mery NR
normalne sa to robi v lahu posunies si implantat smerom hore a mne to lepil muz specialkou paskou z lekarne Micropore. Ale to ti vsetko doktor ukaze na kontrole ako sa to robi.

rita149

Mery NR

v lekarni si kup taku pasku papierovu, oni vedia aka je to, povedz len papierova paska, opytaju sa ta aku širku ja mam napr.2,5cm stala 0,70€.
podlepuje sa to tak ze si msiš potlačit implantat hore ale nie cele prsko, len implantat, bradavky musi byt v rovine.
poslem ti foto ked budes na FB ako som to ja mala podlepene.

arri

Nellyy
je nas tu viac co malo pokles, urcite nie si prva ani posledna. Väcsinou sa to spravi podliepanim inak sa to da riesit malou reopkou, foto ma bodynka... na predposlednej vidno prichytenie implantatu, ale pevne verim ze aj u teba bude stacit podliepanie. Drzim palce a nezufaj vsetko bude FAJN ;-)

Mery NR

arri, rita149, drndula
ako sa vám to podlepovalo? s akou páskou, ako si to mám v lekárni vypýtať a ako presne si to lepiť? rozmýšlam, že si začnem tiež jeden prsník podlepovať, lebo sa mi zdá, ako keby bol nižšie ako ten druhý. ale nie je to ešte moc vidieť. tak chcem tomu predísť, aby mi náhodou nepadol. podľa vás si s tým môžem uškodiť, keď si iba tak sama od seba začnem podlepovať?? na kontrolu mám ísť až za pár týždňov..

drndula

Doktor robí,operuje ostošesť,písal mi mladý dr..

Nelly,

Hlavu hore,zajtra u dr.držím palce,snáď to nebude take hrozné..

arri

nellyy
neboj sa a neplac, to sa spravi! Mne doktor podlepoval po 10dnoch lavu stranu a ked som bola na kontrole po 3 mesiacoch museli sme podlepovat oba, vydrz to a podlepuj kym sa ti tkanivo poriadne zrastie a budes sa zas moct vytesovat z krasnych prsiek ;-)