Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mahulienka

Ahojte, som tu nova no mam uz po operacii. Bola som operovana v Poprade pred mesiacom. Citam vas uz velmi dlho a nakolko tu niektore baby pisali o poklesnutom implantate tak som sa aj ja zaregistrovala, pretoze sa mi zda, ze mam podobny problem. Poslem niejake fotky do galerky a dufam, ze mi poradite.

bimbi

Luciaaa1,Lucy 009
Dobre ste ma nahlodali s tymi perami..ja to mam v hlave uz davno, len dom riesila prsia stale..a teraz mam chrobaka v hlave :) ale nemala som ani hyalku, tak neviem ci by to bolo dobre,ja hlavne chcem len decentne,len hornu trosku vyplnit..no moj muz sa vyjadril, ze nech sa neopovazim,tak to ma odradza..a vtom clanku,co tu bol link,tak tyzden po to musi byt masaker..
Lucy1990
Fakt to bolo po take bolestive ako tam pisu? Myslim ten permalip..a ktoru mas ty velkost toho pruzku,prosim ta?

Mery NR

arri, rita, drndula
ďakujem za rady, skúšala som to. mám doma aj tú papierovú pásku (na takej rolke) lebo si to dávam na jazvy v solárku, ale nemala som vôbec pocit, že by mi to prelepenie s prsníkom niečo robilo, vôbec som ho nemala nadvihnutý.. tak nebudem vymýšľať a skontaktovala som sa s Očenášom, v utorok idem na kliniku a pozrie sa mi na to.
a môže byť, že ja ten pokles ani nemám, lebo ja som si to doteraz ani nevšimla a to som každú chvíľu pred zrkadlom len včera mi ich muž pozeral a skonštatoval, že jeden ako keby bol nižšie. ale mne sa zdá, že to je len optický klam, lebo pod tým prsníkom mám jazvu špatne zahojenú, je ešte taká tvrdá vypuklá a kvôli tomu to vyzerá tak, že je ten spodok nižšie. dnes som ich ukázala aj kamoške a ona tiež nič nevidela. tak si to možno len vsugerujem, ale už mám chrobáka v hlave, tak radšej pôjdem skôr na tú kontrolu ako keby malo byť o mesiac už neskoro..

bimbi

Nelyy
Citam zameskane a vidim co zazivas.. Je mi to luto..ale ver babam,viacere to zazili a dobre to dopadlo..urcite nie je nic stratene,musis riesit problem a urcite bude vysledok vyborny!! Fakt ti drzim palce!!

bimbi

Nelyy
Citam zameskane a vidim co zazivas.. Je mi to luto..ale ver babam,viacere to zazili a dobre to dopadlo..urcite nie je nic stratene,musis riesit problem a urcite bude vysledok vyborny!! Fakt ti drzim palce!!

arri

rita
no ta Micropore drzala jak cert, boli casy ked som to chcela vzdat,nezavadzala mi ale pri vymene sa mi par krat natrhla koza. Som rada ze som to vyrdrzala, teraz moze leto prist :-)))

lucy009

xantipa163
vyzera to drasticky, ale zas na druhej strane ktory plasticky zakrok nie je masaker :)?? Nase prsia boli urcite vacsi,akurat ze sme to prespali:).

luciaaa1
tak to mi je teraz luto, keby som vedela tak to sem nedam:((. Ale ak nechces mat trvaly efekt tak mozno ta kyselana bude pre teba najvhodnejsia.Ja zasa chcem aby som to mala na trvalo;)