Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nellyy

baby

ďakujem ste úplne perfektné, viete ako ste ma podporili ???!!! :*

Už som pripravená na zajtra a uvidíme, dnes som zistila, že keď mám podprsenku /kosticovu/ a na pevno ramienko, tak je to prso aj vyssie aj chvilu potom ako ju dám dole, akoby tam nebol ten imploš napevno...je to čudné...

sisente

rituska mojaaa,

:))))) len si ty kup, to ty si ma na toto namotala, ty za vsetko mozes!!! :) ale fajna je, som sa bala ze bude velky obvod, ale je super, aj ked bradavky su len len zakryte, ale je fajna... Ty mas krasne, hlavne ta VS ruzove je perfekt! a vsetky mas krasne, si maniacka, vacsia ako ja :).

rita149

sisente

sikovneho mas ty frajera :-)

aj ja som ju skusala, ale nechcela som byt pahltna ked uz mam take ruze viacere, ale teraz pozeram ze aj ty mas taku ruzou skoro taku ist len nie je vystuzena,myslim tu co mas v albume , tak ked mozes mat ty rovnake skoro , kupim ju aj ja :-)))

mahulienka

Dakujem baby, ale nieje to tym ze stojim krivo ono to mam na viacerych fotkach, ale ked sa zas poriadne vystriem alebo dam ruky hore tak to nevidno. V sobotu mam kontrolu u dr. Cervena tak som zvedava co na to povie.

sisente

luciaaa, Mery NR

baby diky za tip :) dnes bol frajer v BA a dotrepkal mi z HM kriklosku, uz som poslala do galerky, sice nemali 75D, ale sadla mi super aj 80C, tak sa tesim :))), to su riadne zavislosti toto. Inak on tam casto chodi do toho HM, ale mi stale vravi ze som problemova, lebo D-cka vobec nemaju :(. poslala som foto

rita149

arri

ved aj tam moja drzala hrozne, ja ked som ju odliepala to bola katastrofa ale potom som v sprche davala dole, vtedy to islo lepsie.Ale mala som polepenu kozu, a to zase neslo dole :-)

arri

mahulienka
urcite sa na to spytaj doktora aspon pre istotu aby si pripadne predisla moznym problemom. Efekt dvojiteho prsa mala napr. mondan, ale uz sem nenapisla ako to dopadlo. V kazdom pripade ti drzim palce aby sa to zas spravilo.

arri

mahulienka
si pekne opalena, to vyzera tak sexi, asi skocim aj ja do solarka ;-)
co sa tyka poklesu tak u teba ziadny nevidim, mas ich pekne zarovno, na tretej foto stojis trocha krivo jedno rameno mas vyzsie nez druhe. Na tej v spalni vidno implantat, ale to musis konzultovat s operaterom, niektore baby to tu mali, ale neviem ako to riesili. Inak ich mas krasne.