Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Zajacik
Na 100% s tebou súhlasím s tým prístupom do galérky,nevidím dôvod prečo by tam mali byť dievčatá hneď, ktoré len raz napíšu tu na fórum a tým to končí,boh vie kto sa skrýva za nickmi,čiže pokiaľ sem občas nenapíše a nezašle svoju fotku pŕs alebo pŕs po OP určite nedávať heslo:-)

gabuliacik

Xantipa
Dam vediet cl budem mat na sebe,nech do mna stuchnes hihi
Nelly
Verim,ze to bude ok,nic si nepodcenila,takze to riesis,bude dobre.

xantipa163

gabuliacik
no minule tam vsetkych pustili dnu az okolo 10.00, stali sme vonku pred vchodom, poniektore baby aj vyse hodiny.
Potom sa tam vyskytli nadhery, co potrebovali brutalne dlho konzultovat a este k tomu nejake tri protekcne, co prisli posledne a sli medzi prvymi. Takze tak. Nie vzdy sa zadari. :-(
Ale aspon budem sledovat baby, co budu odchadzat ako lazari po opke, potom sa ta spytam, ze ktora z nich si bola ty. :-D

nellyy

xantipa

Mne to popdliepal a pri kontrole uvidi ci to nebude trepa opravit opkou, zatial mesiac podliepat. Doktor normalne ordinuje len rano bol na ct a obstrekoch...to su len klebety, ze nie..len asi cez vik teraz neoperuje koly bolestiam

xantipa163

nellyy
tak fajn, ze sa to zaobislo a dufam, ze aj zaobide bez nejakeho chirurgickeho zasahu.
Drzim palce!
Ozaj, ked si bola v BB este ta kontroloval Cerven? Ked je teraz v nemocnici...
Asi si v nedelu zo sebou na kontrolu vezmem deti a prikazem nech tam vrestia ako paviani...mozno ma vsetky baby veeelmi ochotne pustia dopredu. :-))))

gabuliacik

Babymica
Ja som im volala,vraj robi,ale neciti sa dobre,ze musi oddychovat,ale ze ak sa mu to nezhorsi,tak to terminy nema ohrozit. Drzim ti palce.