Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Barbarella

baby,

bola som dnes na konzultácii u pána Dr. Červeňa, bolo tam dosť veľa ľudí, ako už písala nelly, a výsledok je, že mi navrhol okruhle, eurosilicon, 330 ml, ale ja som povedala, že sa bojím, že to bude veľké, tak povedal, že 310 ml...a tiež povedal, že pod 300 ml mi nebude robiť vôbec :-)a urobil by mi naraz aj nos...
doteraz som bola v tom, že chcem určite anatom, ale teraz som už z toho zblbnutá, povedal mi, že mu mám dôverovať...
takže idem obzerať galerku s okruhlymi...
termín som dostala na január 2013...
a ešte jedna vec...asi som sa nemala priznať, že som už bola na konzultačke aj inde, vyznelo to blbo...

0705bubu...ešte raz ďakujem...

rita149

ty si dnes bola tá kočka v tých pekných rifliach a ružovom tričku...?

0705bubu

zuleko

suhlasim s tebou myslim ze doktor vie najlepsie co a ako si moze dovolit a nikto si nezoberie na zodpovednost pripadne riziko a ozaj problemy a kazdej babe idu ine tak urcite nie za kazdu cenu a potom iba fnuk fnuk...treba zvazit vsetky pre a proti a ozaj viacerym na konzultacku co povedia iny...nie je to sranda uz len tie prachy a telo :-))

Zuleko

Wauka
Ja si osobne myslí,že by si to mala s ním prekonzultovať keď sa ti tak páčia guľaté,ale zas nie je dobré ísť hlavou proti múru,možno je tak fakt dôvod prečo ti navrhol jedine anatomické,aby si potom neľutovala,že silou mocou si chcela guľaté a budeš mať s nimi problémy,veľa krát sa stáva ,že sa zle vyberie implantát a sú s tým veľké problémy..

0705bubu

barbarella

no ako si dopadla moja?? cely den na teba myslim. cesta hadam ok a aj vsetko ostatneee..tak pis ake, velkost a kedy?? :-))

Barbarella

drndula, bimbi

juuj, dievčatá, ešte nie opka, len konzultačka u pána doktora Č :-)
0705bubu mi prepustila svoj termín konzultačky, tak som sa vytešovala...

wauka

gabuliacik

no dufam ze mi este neobjednal tie anatomicke lebo potom cesta spat neni...ale zalohu mam mu zaniest az buduci tyzden takze mu hned aj zavolam ,,díky baby ste zlaté uz sem chcem pridat fotky :)

drndula

Zajacik,

Plne súhlasím s babami,Uz raz tu problém bol,tak nech sa to neopakuje,nevieme aký uchyl Je na druhej strane PC...Nech sa o to pricini,Nie takto zadarmo..

Mery NR

wauka,
tu z fóra nikomu. Mládek ti dá hneď okrúhle, ani sa mu prosíkať nemusíš :-) lenže on zas preferuje menšie veľkosti..