Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

anett101

ahojte prosim vas chcem sa opytat ze tu su niekde aj foto ?alebo to si posielate emailom.Nemozem to najst,tiez by som chcela vidiet prsia po operacii,lebo onej tiez uvazujem... dakujem :)

ronie

Kia2012
myslim ze tieto ma jazz24. inak aj moja sestra ich bude mat a mne doktor navrhol tiez TM M3 len 515 ml ale my ideme na operaciu az v oktobri. Drzim palce.

BABYmica09
to su eurosilikony stredna vyska vysoky profil
na www.siklienka.sk sa daju stiahnut tabulky s presnymi rozmermi

0705bubu

baby
Barbarella nejde dneska na opku len na konzultaciu prepustila som jej termin v bb u cervena :-)) ale aj tak jej drzte palceky ..

BABYmica09

Kia2012. Ahoj, aj ja idem v utorok do novamedu na operaciu, hadam sa stretneme :) Ake su to implantaty TM M 3 ? O tom som nepocula

BABYmica09

Kia2012. Ahoj, aj ja idem v utorok do novamedu na operaciu, hadam sa stretneme :) Ake su to implantaty TM M 3 ? O tom som nepocula

BABYmica09

Drndula. Ano, budem mat rovnake :) snad budu aj rovnako pekne ako tvoje... Jedine co ma trapi je ze mam bolestive prsniky a do utorka neviem neviem ci sa mi pusti menzes, snad ano