Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

0705bubu

ahojte baby ja uz som taka namotana na tie velkosti a druhy, a taak sa tesim, ze mne v tej chvili ked mi povie doktor ze ake a vsetko okolo zozerem mu to celee uz len preto, ze sa to stale blizsie priblizuje k realite mat tie prsiaaa :-)) nekonecnaaa dobaa.

Barbarella

ahoj cakaam ako si dopadlaa dneskaaa ...

wauka

jééééj MERY ty ma normalne chapes :D ale ked ma zabadal jaka som extravagantna hned si mohol myslet svoje ale odhovaral ma , ja som prikyvla ale teraz dnes cely den som plakala ze predsa to je moja volba , moje peniaze, tak ked mi ich nespraví pojdem k JEZOVITOVEJ alebo k MLADEKOVI

rita149

gabuliacik

ano menila som velkost :-)

a co sa týka gulatych impl, ked sa daju pod sval tiez ich ten sval tlaci a nie su to len take gule,ale zase je pravda ze pri gulatych sa vyplni viac vrch prska.

Mery NR

wauka,
keď sa ti páči silikónový look presaď si svoje a daj si ich :-) a presne tak mu to aj vysvetli.. je pravda, že sa každému niečo iné páči

wauka

gabuliacik

termin OPky mam 11.4

MERY NR

asi som divna ale presne sa mi paci ten umely efekt :((( šišnutá som

bambulkova aj ja si osobne myslím ze efekt je ten isty cize budem mat vacsie kozy o to ide...

bambulkova

wauka
vidíš-u mňa to bolo presne naopak-ja so bola rozhodnutá, že chcem jedine anatómy, lebo sú prirodzenejšie a doktor mi navrhol guľaté :) ale je to i tým, že mne ide dávať menšiu veľkosť, ako tu mávajú kočky - 275ml a pri tejto veľkosti sú vraj anatomy zbytočné. Rovnaký efekt dokážu i guľaté...myslím, že by si mu mala ešte raz prezentovať svoju predstavu a určite dospejete k nejakému kompromisu..

Mery NR

wauka
on cez víkendy nerobí, ale keď máš z toho takúto dilemu určite sa objednaj na ďalšiu konzultáciu k nemu a podel sa s ním o tvoje pocity, určite ich pochopí. nebudeš vôbec otravná a je normálka, že pred opkou sa potrebuješ s ním ešte raz poradiť a prekonzultovať pár vecí, v pondelok ráno tam hneď volaj a netráp sa, nie je ešte na nič neskoro. ale pravdu povediac nechápem prečo tak veľmi chceš okrúhle keď ti hovoril, že na tvoju postavu sa viac hodia anatómy. chceš mať fakt dve veľké umelé gule? lebo keď máš tenkú kožu ako ti hovoril, ti hrozí, že to tak bude..