Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

dakovna,
nie si tu? ako dopadla kontrola u Očenáša? čo ti poradil na jazvy? ja mám ísť v utorok..
zajačik,
presne ako píšeš. hlavne aby záujemkyňa bola aj prispievateľka na fóre..

gabuliacik

Zajacik

Dobre vravis,nedaj si nas :) ja uz o tyzden a den poslem foto s poprsim... Pre opkou dam este jednu na rozlucku

zajacik_006

Chcem poprosiť všetky nové dievčatá,ktoré sa chcú dotať do galérie,že bez svojích odfotených pŕs a odoslaného nicku ďaľšie informácie podávať nebudem a ani reagovať na ich maily. Všetky ostatné dievčatá,ktoré chceli ísť do galérie,tak urobili a majú svoje albumy.Tiež je potrebná komunikácia tu na fóre,tak ako boli dohodnuté podmienky po nepríjemných záležitosiach.
Stálice,dobre píšem alebo mám dávať heslá hoci komu,kto si zmyslí???

gabuliacik

Mery NR, Zuleko
vy ste uz ake odbornicky :-) dakujem, krasne mi to pomohlo... ja mam navrhnute ES TMM3, a to je vysoky profil myslim, tak za to sa pytam.. o tyzden vam tu uz budem stresovat, buducu sobotu idem na veeeec

Mery NR

gabuliacik
vysoký profil je viac vypuklý a má menšiu šírku a ten stredný profil, implantát má väčšiu šírku a je menej vypuklý (ako keby menej gulatý). napr. keď chceš mať prsia pekne gulaté daj si vysoký prof. tie viac vystúpia z hrudníka ale keď ich chceš mať blízko seba daj si stredný prof. tie sú širšie a tým pádom sú prsia bližšie k sebe. neviem či som to zrozumieteľne napísala :-)

Zuleko

Gabuliacik
Laicky povedané vysoký profil-prsia idú viac do predu,a pri strednom sa prsia rozkladajú viac do šírky:-)