Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

wauka

jasne kazdej sa niečo ine pači, mne dal Pan doktor na vyber či chcem gulate alebo anatom, Ja som chcela len anatom tak mam take a som spokojna.ja som mala najskvor inu velkost navrhnutu a tyzden pred opkou som isla a zmenila som to za ine, ked uz idem na opku tak nech to stoji zato a hlavne nech som spokojna.
Chod aj ty este raz za nim,aby si bola aj ty spokojna ked nebudes tak to nema vyznam ist na opku.
Prečo ti nechce dat gulate???

wauka

mne sa odjakziva pacia gulate a mate aj anatomicke pekne len proste zenska logika ked to chcem tak to musim mat,,nechcem ist k inemu spokojna som velmi snim ,,dufam mi neda zablokovat tel.cislo ked mu zavolam stym ze uz nechcem anatomicke...sakra mala som si to u neho hned vydupat

rita149

wauka

a prečo ti nechce dať gulate? chod aj niekam inam na konzultaciu, nedavaj si take ake nechces,aby si to potom nelutovala a uz bude pozde...

wauka

MERY NR

prosím ta nevies ci Ocenas robi cez vikend??? JA SOM ZUFALA____nechcem tie anatomicke velmi mi píska duša po gulatých, nevyhodí ma z konzultacie ked sa zas objednám , nechcem aby si myslel že vymýšlam ..už mám termín na OP dufam mi ich este neobjednal tie anatomicke.....ale celý den doma placem ze nechcem tie čo mi on chce dať,,,,je to predsa na cely zivot a chcem gulate to viem

BABYmica09

Jaaaaaaj baby strasne sa smejem, akurat sme mali navstevu a Padla tema na silikony Plackovej a zacali ze- ta umelina co si trikrat zvacsovala cecky a 8 krat nadpajala vlasy to je hrozne cosi ma prazdnu hlavu atd atd.... Keby tusili ze o tri dni budem aj ja umelina asi by ich na mieste porazilo :D len som rychlo radsej zmenila temu

arri

zajacik
mas pravdu, nemozes dat kazdemu pristup. Ked niekto napise bez fotiek a bez nicku tak si ta dotycna nedala ani len tu namahu si tu precitat par straniek dozadu, takze to nemysli ani vazne. Som rada ze to beries tak vazne! Vdaka ;-)

gabuliacik

Zajacik
Myslim,ze hovorim za vela z nas tu. Sme ti vdacne ze to robis tak,ako to robis. A ze chranis nase sukromie

zajacik_006

Ďakujem dievčatá za podporu,lebo som si už o sebe myslela,že som protivná a zlá na tie nové holky.Niekto mi len tak pošle fotky,bez nicku,prosby,proste nič. Mala som aj taký prípad,že bola holka pofotená niekde doma formou dost šteklivých erotických fotiek...a ja som mala pocit,že sa domáha do galérie nejaký úchylny muž,ktorý si kedysi pofotil nejakú ženskú.Alebo sa baba chce dostať do galérky,ja jej napíšem naše podmienky a ona na čo by mi mala ona poslať svoje fotky,keď sa chce iba pozerať na fotky ako asi vyzerajú prsia pred opkou a po nej.Nič od nich nechcem,len fotky s nickmi a to ich mám ešte o to prosiť? Tak nech mi radšej ani nepíšu,lebo ja nemám navyše čas ich vyhladávať na fóre a dookola písať stále jedno a to isté,čo je písané,spomínané tu.Možno vás to ani nezaujíma,ale musela som sa s vami podeliť,ako mi niektoré spravia super náladu.Najlepšie má asi chápe Livka a Barborka,ale určite aj vy:-)