Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

anett101

mahulienka
krasne prsia klobuk dole fakt pekna praca chcem sa opytat ty si bola u dochtora červena a kolko si cakala a platila ?ak sa teda mozem spytat :)

nellyy

xantipa

som este v BB bolo hrozne moc ludi, podlepil mi tp troma paskami a mam zase prist na kontrolu co to robi a normalne ma pochvalil zato,ze som ho uz sama dvihala ako mi tu poradili baby ..Dakujem...
Si zlata, dik za podporu, len ma hrozne mrzi, ze sa bud vikend s vami nestretnem...bude tam aj lucy a Miska,inak vraj tam bude tolko ludi, ze tam budu minimalne do siestej...tak radsej chod skoro rano

davidoff

zajacik_006

samozrejme že dobre píšeš. Tak to má byť, úplne s tým súhlasím ako väčšina báb si myslím. Aj keď s tým musíš mať dosť roboty venovať sa tu všetkým babám, e-mailom, fotkám a ešte aj hľadať príspevky od daných dievčať, či prispievajú, aby mohli dostať prihlasovacie údaje. Ale určite je to lepšie ako keby to tu fungovalo ako taký holubník, napíšem, dostanem heslo a je to...

xantipa163

fuuha, tak sa doktor nedal dokopy...hm, bude sa musiet viac setrit...no ale pri tych terminoch, co ma na rok dopredu...
Prajem, nech sa len rychlo uzdravi!!!!

mahulienka

Tak, teraz mi volali z Medicoru, ze pan Cerven nepride zajtra do Popradu. Vraj skoncil seknuty v nemocnici. Moja kontrola bude az 31.3. :(( A ten moj problem mam prist ukazat niejakej pani doktorke do Medicoru v teraz v pondelok.