Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Barbarella

0705bubu

je to jednoznačne profesionál, a je si vedomý svoje dobrej práce a tá plná čakáreň hovorila za všetko...

hovorím si, že keď som tak dlho vydržala, tak to hádam vydržím aj do toho januára, ktovie, možno sa niečo uvoľní aj skôr...

cena vyšla prsia cca 2500 a nos stojí cca1000 ečiek

eurosilikon je lacnejší než nagor...

Zuleko

Wauka

Tak v tomto prípade ak sa dá a on to odobril,stoj si za svojím!Držím palce:-))Ja som tiež trošku šibnutá inak v tomto čím viac neprirodzené tým sa mi viac páčia:-))))

0705bubu

barbarella

no super moja tak sa tesim a aky mas dojem z C ?? no a ako si sa rozhodla budes cakat az na januar ci pojdes na opku inam a skor?? cena kolko ?

P.s. nemas za co rado sa stalo mna to caka o tyzden a uz sa neviem dockat co mne povie dr. Trska...mam predstavu tak uvidim ci sa zhodneme :-))

wauka

Zuleko
no mne nepovedal jednoznacne ze sa neda,,povedal ze da sa aj ja ...mne budu dobre aj tie aj tie ALE on mi odporuca anatomicke nakoľko su krasjšie, estetickejsie a predsa to je starsí pan takze si viem predstavit ze fakt sa mu pacia take prirodzenejsie prsia.....ale zas pred 2-3 r. som bola na konzultaciach tak vtedy mi kazdy chcel dat gulate....akoze ja si myslim ze to je osobne JEHO "podpis", ze nechce velmo robit gulate jemu sa pacia ine a tak vsugeruje svoj nazor do hlavy ľudí

Zuleko

wauka
Určite budeš mať krásne prsia aj s anatómamy,tak si dobre zváž čo a ako aby si potom zbytočne si nebúchala hlavu o stenu,a vravela si aká si bola hlúpa,ale ak ti povie ,že sa dajú dať aj guľaté tak si daj,no ak vylúči takú možnosť netlač zbytočne na to a nechaj si poradiť a nie len CHCEM CHCEM CHCEM!:-)Lekár vie najlepšie čo je pre teba najvhodnejšie:-)))

0705
Ja stále vravím,že je dobré mať určitú predstavu ale raz ak to nie je vhodné pre daný typ tela,netreba to siliť,aby nevznikli zbytočné riziká:-)