Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

Barbarella

uvidiš budes spokojna! Doktory su perfektny ze!!! :-)

ja som ta tam tusim vydela uz predtym ako som isla na sono , ze? mohla si sa ma opytat či som to ja z fora :-)

Barbarella

0705bubu

no z tých objemov mám ja teda dosť v hlave hokej...na každej babe vyzerá rovnaký objem úplne inak...

0705bubu

barbarella

tak sme naozaj skoro rovnake hore dole 1 cm hihi a ja mam predstavu do 350 stredny profil bud gule alebo anatomy necham na doktora co poradii :-) ale asi viac gulky hihi ale nebudem silit ...

Barbarella

rita149

mala som tie fotky so sebou, ale ani som ich nevytiahla, tak vyšlo...
doktor ma hneď začal merať a sypať z hlavy, čo by mi dal, tak som ani nemala šancu :-)

rita149

Barbarella

ano ano, bola som na sono a potom som prisla naspat. viem teda ktore ste , nellyy je taka chuducka ze? skoda, mohli sme o prsickach podebatit :-)
mala si aj fotky adky_22? nakoniec nebudes mat teda take ako my? ale gulate 310ml?

Barbarella

rita149

podla tých rifiel som ťa spoznala :-)
ja som mala tiež rifle, ružový sveter, sivý šál a tmavé vlasy, sedela som na červenej sedačke :-)
a potom sme sa dali do reči s nelly, ona tam najprv len stála a ja som jej potom povedala, že nech si sadne tam, kde som predtým sedela ja, že ja sa ešte dosť nasedím v buse :-)ty si myslím medzitým bola na usg, keď sme sa s nelly rozprávali...
aj som sa ti chcela prihovoriť, ale som nejak zneistela...

Katka54

Baby Cervenovky, volali ste niekedy niektora na to cislo co mame priamo na doktora? Lebo som dost zufala, pod pazuchou mam lymfedem, ktory sa mi zapalil a boli to neskutocne.. Volala som dnes so sestrickou, mam prist v pondelok poobede, vraj mi tu nahromadenu tekutinu vyberu striekackou, ihlou..len dufam, ze vydrzim dovtedy. Boli ma to stale viac a viac.. Uz mam zmeravene cele rameno.:( Chcela som sa doktora spytat, ci robi niekde aj cez vikend.. Neviete nahodou? Inak chudak, ma dost svojho trapenia s krizami, ale my by sme ho tusim aj spod zeme vyhrabali, len aby nam pomohol,poradil, odoperoval.;))