Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Barbarella

rita149

tak tam chodí celé Slovensko :-)
ja som inak z KE, ale došla som z BA
mala som frajera z Novej Bane, to je kúsok od teba...
tá kočka z TT je tiež tu na fóre...
sestrička mi požičala album s fotkami nosov pred a po, tak som to obzerala a medzitým som sa rozprávala s nelly...

Honey777

Barbarella
ja mam 330 nagor,stredny profil....nemala som ziadne bolesti od prveho dna neviem ako je to mozne...po tyzdni som si dokonca trosinku rozcvicovala nohy bo som sa nudila..a po 3 tyzdnoch som sa prichytila ako si v pohode pobehnem za busom bo som aj zabudla,ze mi nieco robili vobec..nemam ziadne asymetrie vsetko je uplne ok dokonca som aj sem-tam malu kamarat.zdvihla tiez som sa zabudla

rita149

Barbarella

ja som zo ZM, vas dve som videla tu dalsiu babu si nepamatam co pišeš ze ktora to bola.tak ty si sa tam dnes zdrzala, lebo ja ked so odchadzala si tam bola este tusim.tak ale hlavne je ze si spokoja.tebe ide robit naraz prsia aj nos, super, tes sa!

Katka54

ak nie je v Pk tak v BB on nerobí asi cez vykend, mas ist na kontorlu?

Barbarella

Honey777

tak ja mám v hlave strašne veľa otázok, ale toľko času, si doktori kvôli mne neurobia...
aj dnes to bolo dosť z rýchlika...
ale tvoje boli ozaj pekné, prezradíš akú máš velkosť a typ...?
mna nezaujímajú štatistiky okolo operácií, ako sa tam niektoré baby pýtajú, ale zaujíma ma skôr ,,život s implantátmi,, :-)
a samozrejme, si chcem dobre vybrať...

wauka

mimi 142 a nepopises na FB nech ta vidim ?? hej som z LV :D no ja sa mu aj hanbim zavolat mam 26 rokov a bojím sa ze bude pindať ze vymyslam a vyradí ma zo zoznamu navzdy uz tak si to vsugerujem do hlavy

Barbarella

rita149

hej hej...videli sme sa tam dosť dlho...zbierala som odvahu, najprv som rozmýšlala, či sa neseknem, ked sa ti prihovorím, že bude trapas...
a ked som to už aj chcela urobiť, tak si už išla do ambulancie...proste som prešvihla príležitosť :-)
tiež si pricestovala z iného mesta...?
ja z BA, nelly z BA, dalsia kočka z TT...čo sme tam sedeli...

Honey777

Barbarella
No chodim sem ale len zvacsa citam :) len som chcela,ze niekedy keby potrebujes sa nieco spytat tak kludne

mimi142

wauka

Ahoj, ty si presne z Lv ? Ja tiez... a tiez sa chystam za Ocenasom a snivam len o gulatych. Som zvedava co na ne mne povie, ked ich nedovoli ani mne, tak asi zosaliem:)