Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

engie100

ahojte dievčatá,
viete mi poradiť niečo účinné na hojenie jaziev? Mám pocit že jedna ranka pod prsníkom sa nehojí podľa predstáv...:(
A psia ste si natierali krámom? Myslím leus si si natierala ružovým olejom?
ďakujem

Mery NR

Katka54
mahulienka dnes o 14.22 písala, že mala ísť zajtra na kontrolu k červeňovi, ale že jej volali a zrušili jej to, lebo tam zajtra nebude

Honey777

Barbarella,
zlato ja som hned za tyzden sla na operaciu po konzultacke bo niekto vypadol akurat ked som tam bola,takze som nestihla rozmyslat...co navrhol to som objednala,nemala som ziadnu extra predstavu a ani som galerku nevidela..

mimi142

wauka

Ahoj, ty si presne z Lv ? Ja tiez... a tiez sa chystam za Ocenasom a snivam len o gulatych. Som zvedava co na ne mne povie, ked ich nedovoli ani mne, tak asi zosaliem:)

Petulielienka

Baby ja sa tak bojím toho poklesnutia implantátov(aj kamoška musela ísť na reopku),že si ich stále jak krava komtrolujem a dnes som samozrejme našla "chybičku" ;-( zo spodu ľavého prsa (na pravej strane,smerom do stredu hrudníka) sa mi nevytvára tá podprsná ryha ale akokeby sa mi tam tlačí imploš,zatiaľ to nevyzerá ako dvojité prso,ale aj prstom si to tam cítim,myslite že by som si to mohla preventívne podlepovať tými micropórovými páskami? Niekto tu minule spomínal že tie pásky slúžia aj k vytvoreniu tej podprsnej ryhy,bojím sa že sa mi to bude viac a viac posúvať a kontrolu mám až o mesiac :-(

Barbarella

Honey777

waw, no takú pohodovú rekonvalescenciu by si priali asi všetky baby...
mne doktor navrhol v podstate to isté, akurát značku eurosilikon a okruhle...
a si spokojná s veľkosťou...? máš tiež okrúhle...? ja myslím, že to máš akurát...alebo si sa dlhšie rozhodovala nad typom a veľkosťou...?