Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nellyy

rita

pýtal sa ma či mám pás, keď som povedala, že nie už to neriešil, Ty máš jedno vyššie, lebo možno mne ho nedal asi preto, lebo jedno je ok a druhe padlo. Ja si to neviem podlepiť, nechápem ako to mám robiť...
Ja som chudučká...my keď sme o tebe klebetili tak ako prvé, že si ako palička a máš super chudulinkú postavu a rifle Ťa prezradili :D

Katka54

Rita,
no, mohla, ale ja som do BB volala az po stvrtej, ked ma to uz bolelo a nemohla som ruku pripazit.. Chcela som vydrzat az do piatku, ale cim skor - tym lepsie.

rita149

nellyy

jaaj ty!!! mohla si neco povedat, raz sme tam boli zo sisente na kontrole spolu a jedna bab z fora isla akurat z opky a den predtym sme sa bavili ze tam budeme ze nch sa ohlasy ked pojde domov a prisla do cakarne a pozrela na nas a pytala sa rita? :-))) a bolo :-)

ja tiez mam len tu papierovu ale to dobre drzi, teda mne az velmi,nebojsa len poctivo podlepuj a bude to ok, ja tiez podlepujem :-)aj pas nosim a dokonca aja spavam v tej pooperacnej podprske, ja som poctiva pacientka az prilis :-)

nellyy

engie100

teplý repík je úplne super na hojenie..prikladaj 2x denne na pol hodinku

Honey777

Ty by si mala robiť platenú reklamu :) máš to úžasne urobené, už som referovala kamoške :D

nellyy

Katka

buduci vikend je v PK

Rita

my sme ťa okukovali aj sme si mysleli, že si to Ty :)...doktor mi to podlepil , ale mala som nakrémovanú kožu a už sa mi to zošuchlo...ako si to mám lepiť a je nejaká lepšia páska ako tá papierová...nech to lepšie drží

Barbarella

my sme došli až o deviatej...booože to bol deň....predstav si on bol učiteľ Červeňovej ženy...tak sme si spolu klebetili :)