Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

nellyy

ja ma bradavky v rovine len implantat je par mm inak ako druhy, moj frajer to dokonca ani nevidí,ja som kupila pas uz z podprskou takze ja ho mam.

podlepuje sa to taj ze potlacis implantat hore, ale bradavky musis mat v rovine a potom podlepis.Ved nevidela si ako ti to doktor robil?

Katka54

Nellyy,
dakujem za info a drzim palce, nech to podliepanie pomoze.. Uz "vyzeras" taka spokojnejsia, urcite to dobre dopadne.:)

Barbarella

Honey777

no radšej by som si pozrela bez podprsenky :-)
ale už to bolo pre mňa prekvapenie, že ma tam k tebe zavolali...
inak, aj ten nos máš super...
máš aj nejaké fotky, tu v galérii...?

nellyy

rita

honey bola tá , čo mi sedela po pravej ruke...taká peknučká tmavovláska mladunká....rozprávali sme sa, keď bola barbarella v ambulancii

mimi142

wauka

Ahoj, ty si presne z Lv ? Ja tiez... a tiez sa chystam za Ocenasom a snivam len o gulatych. Som zvedava co na ne mne povie, ked ich nedovoli ani mne, tak asi zosaliem:)

gina3

Petulielienka
mňa opka ešte len čaká, tiež čítam o tých poklesoch, dosť sa to tu rozoberá. Možno si sa len vystrašila čítaním a začala sa viac pozorovať. Nestresuj popredu:)
Kadiaľ Ti vkladali imploš?