Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nellyy

Katka

nebojkaj...to môže byť z jazvy ...mne dnes doktor pod okom vyrezával z jazvy tukovú náplň...vraj sa vnútorný vstrebatelný steh zapálil a okolo bola tuková neviem čo...to sa môže vstrebať....neviem, môžeš mať niečo iné, len sa nelakaj to bude ok....

Katka54

Rita, praveze jazvu mam peknu tenku, ale pod kozou mam taku bolestivu hrcu - predstav si rozrezanu pingpongovu lopticku pod kozou.. Spravilo sa mi to 3 dni po vybrati stehov, aj som vtedy volala s dr., povedal, ze je to jazvovita kontraktura, ze to zmizne. Ale nemizne to, praveze sa mi to zvacsilo a dnes rozbolelo.. Tak som volala do BB a zvysok uz vies.. Mam prist v pondelok, ale boli ma uz ruka z toho, musela som si dat flector.. Bojim sa, aby mi ten zapal nepresiel aj do prsa..:(

Honey777

rita149
ja si ta pamatam,bola som tam,sedela som hned pri dverach na cervenej sedacke,tmave vlasy, kosielka,cierne rifle

Honey777

Barbarella
:( nemam tu fotky, lebo sa to tak rychlo zomlelo,ze som ani nestihla nic riesit...ale kludne pokial budes chciet ja to cvaknem a poslem ti na mail.

rita149

nellyy

ja som po opke 3 mesiace, pooperacnu nosim na noc a ked som doma tak aj cez den.

ano pasku prelozis na polovicku aby polka lepkava bola na tela a druha na vrchu a na to nalepis dalsie pasky

rita149

Katka54

mas tam taku hrcku? lebo ja som tiez mala taku hrcku pod pazuchov na jazve , teda nevime ci je to to iste, a mne to casom zmyzlo a teraz mam jazvycky krasne hladke uz

nellyy

Katka

Ďakujem...no dúfam, budem pozitívna a aj Ty sa držkaj, keď sa niečo deje...nebooooj

rita

no bolo to narýchlo a podliepal to troma páskami...len viem, že sa to musí robiť po stojačky a nejako to prekladal tú pásku...koľko si po opke a koľko už podliepaš...nosíš v noci pooperačnú podprdu???