Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

nellyy

aj mne kazal nosit vystuzenu nech prsia tlaci hotre a priseba, ja aj nosim ,ale najracej som v pooperacnej :-)

nellyy

rita

dobre nalepím na seba dve pásky a potom jednu rovno cez??? Poraď Ty si už profík :)
Tak ja makám do NY dúfam, že si ju nekupovala dávno

rita149

Katka54

jasne najlepsie bude ked pojdes na kontrolu, mna asi 3t po opke uz som mala stehy vybrate bolela cela ruka,tak ma to tahalo normalne,ani ruku som poriadne vystriet nemohla. ja som mala jazvu zo zaciatku taku stiahnutu potom sa to pekne vyrovnalo aj hrcka zmizla.

nellyy

Honey777

Vravím už som všetko referovala...ona sa veľmi bála ale teraz sa teší....však keď som videla Tvoj nos odpadla som :)
Normálne rozmýšľam, že aj ja chcem

rita149

nellyy

ano na tu istu pasku si nalep dalsiu

podprsku tu lososovu asi mysliš, len to je zle odfotene, zle svetlo :-) tak tu mam z NY :-)

nellyy

katka

Áno....najskôr mi to zapuchlo a potom to bolo ako vyrážka a potom zase ako hrčka....mne povedal doktor, že sa to vstrebe ale očiar mi to vybral...
Ty to máš pod jazvou, alebo je to vidieť okolo jazvy....mne sa to urobilo na jazve ale zase vytlačilo sa to zo spodku, lebo na tom oku nie je pod kožou miesto

Katka54

Nellyy,
dakujem, si zlata.. Dufam, ze to bude naozaj ok, ale zaskocila ma ta stupnujuca bolest.. A to ja fakt vydrzim dost, som sice poserutko a sledujem sa, ale prah bolesti mam vysoky.. A tebe z toho isla tiez taka zlta tekutina? Aj ta to bolelo?