Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

petra 001

ahojte baby,

mam taku otazocku,ked sa dava implos pod sval,musi sa davat len pod pazuchu??? lebo sa mi zda,ze som v galerke videla aj fotky,ze baby mali pod sval a rez pod prsom.som z toho vol:))) a ja chcem okruhle,pod sval,len ten moj doktor dava pod sval len do 300ml pod pazuchu,takze neviem.aspon to som vycitala.a ja by som chcela aj 400,tak dufam,ze ma neposle s panom bohom:)a pod svalom vyzeraju asi krajsie a prirodzenejsie si myslim.

rita149

nellyy

ved ked nebudes vediet ako tak ti poslem foto ako to lepim , ok :-)

no ja mam po prskami 70cm a cez 84cm.
ty mas kolko?

nellyy

rita

dík zajtra budem maturovať z lepenia :D
Koľko máš cez a pod prsiami....zaujíma ma to lebo máš super dekolt aj z 300 implošmi

rita149

nellyy

ako rovno mysliš tu pasku, nie rovno, tak ju lep ze implntat potlacis hore a pasky pod nalep jednu na druhu

Honey777

Kocky odpadnem z vas,
rita 149
ano vesticka to som bola ja
nelly
a nostek vobec neboli ani nebude vediet,ze jej nieco robili akurat,ze tie tri dni sa neda dychat ale to sa da prezit :)