Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

BABYmica09

Zajacik_006
ja som z Trencina cize by som mohla ist teoreticky aj do PU ked to robi Otcenas ... to by mi veru vyhovovalo

sisente

petra001

pod sval sa dava aj pazuchov, aj rezom pod prsnikom, a pazuchov sa davaju aj velkosi okolo 400 len zalezi na doktorovi, asi nie vsetci to robia, tak ako nie vsetci vedia dat anatom spod pazuchy :) teda ja viem o jednom len co to robi :...

zajacik_006

BABYmica09
a odkiaľ si,keď máš ďaleko do BA? Lebo viem,že permalip vkladá aj dr.Očenáš.A on operuje v BB,NR,LV a PU.

BABYmica09

Lucy 009
Vies co, mne sa velmi paci ako to ma Lucy1990 a preto by som aj ja urcite isla k tomu minarovjechovi, aj ked to nemam najblizsie do BA ale o nikom inom kto to robi som zatial nepocula...
Opku prs mam v utorok, tak by som sla na to hned ked sa budem citit lepsie mozno uz hned po vybrati stehov :) no uvidim , lebo by som chcela vyuzit to ze som doma tak nech sa mi zahoji aj pera popritom.
Podla mna to nevadi ze mas aquamid ved tam ti vlozi len implantat, ine by bolo asi keby si to chcela dopochnut nejakou inou latkou

ronie

Honey777
ahoj akurat tu citam ze aj ty mas urobeny nos. ja idem na prska v oktobri a stale este vymyslam ci si mam dat aj nos. nemohla by si mi prosim poslat fotky pred a po? ja ti kludne poslem fotku toho svojho ak by si chcela. dakujem. ronie2727@gmail.com

lucy009

Sisente
super je ta ruzova podprda a super prska v nej:) Ako vam vsetkym trom v nej pekne ukazu prska a ako super zvacsuje;)))
Baby,
tie podprsenky to je normalne ze davova psychoza :))Najprv tusim Rita to tu vsetko zacala a rozprudila HM-kovu maniu:))) Teraz luciaaa1 s touto ruzovou..Tato ruzova sa aj mne veeelmi paci,len skoda ze ja si ju nemozem kupit:(((

mimi142

wauka
Srry nevsimla som si ani, ze si mi uz pisala:D nie este mu len budem volat, lebo som zhanala kontakt na neho a kym mi dali vediet z medikliniku tak som sa nacakala:) a som aj vypisana, takze som z domu ani nesmela:) v pondelok tam volam, som zvedava na kedy mi daju konzultaciu a co mi povie:) tebe takze vravel , ze mozes mat aj aj? ak aj mne povie aj aj, jednoznacne gulate ine ani nechcem... kedy sa ty za nim chystat to s nim prediskutovat?

lucy009

BABYmica09
ano,chcela by som len este neviem ako to bude v mojom pripade, ci sa to moze implantovat, ked uz mam aplikovany aquamid, tak to si musim este zistit:). Neviem este kde, ale asi u Minarovjecha v Estetic al.v IEM.
Tebe uz sa opka blizi co?? A ty mas nejaku predstavu kde by si si to dala urobit?