Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

Luciaaa1
A ty chces ten permalip?a objednas sa ku komu? Mne muz odide v juni a aj dve deti..tak to stoji za zvazenie :)))

luciaaa1

a vidím že sa tu rieši permalip

chlap mi odchadza niekedy v maji na par dní preč, objednam sa presne v den jeho odchodu, asi tiež k minarovjechovi, kedže naša lucy ma krasnu pusu a budem dufať že za 4-5 dní odpuchnem..

luciaaa1

Ahojte, ja vas absolutne nestíham :-( ako je pekne sme stale vonku..

sisente

ja mam 80C, vždy hladam 75D a väčšinou taku velkosť nemaju, tak beriem cečkovu :-) ale sedí pekne

zajacik

suhlasím s tebou, to tu môže hocikto poslať stiahnutu fotku prs-aj chlap a potom slintať, nech pekne baby najprv popíšu..

Barbarella

Honey777

bola by som ozaj rada, ak by si mi poslala nejaké tvoje fotky,aj noštek by som rada videla, nech môžem obdivovať :-)
moj mail Barbarella@azet.sk
Ďakujem

rita149

BABYmica09

ano robí to aj Mudr.Červeň, včera som sa na to pýtala Mudr.Koperniecha a aj som videla tie silikonove pružky.Takze smelo dotoho :-)

leus

engie
ty mas uz vybrate stehy?Ak hej tak ja by som si tu hnisavu ranu neprelepovala nech to dycha, len natret 3x denne a inak aloe vera je silne antibakterialna tak aj to by bolo na to dobre

Katka54

Nellyy,
ja to nemam ako vriedok, ja to ma taku riadnu hrcu pod jazvou a dookola..tak s priemerom 3 cm. Jazvu na tom mam peknu ciarku rovnu, ta hrca nie je na jazve, to je pod pazuchou.. Sestricka mi aj povedala, ze lymfa nema ako pretekat dobre, tak sa mi to tam hromadi, ze mi odtial vytiahnu taku zltu tekutinu a daju tam nejaky tampon, alebo take nieco.. Ale tak samozrejme, ze to musi doktor vidiet a on najlepsie posudi, co s tym.. Len som vyplasena, lebo mat problemy s lymf.uzlinami, to nie je ziadna sranda. A od vcera ma to aj boli, nemozem ani ruku mat pripazenu, lebo si tak na to tlacim..

BABYmica09

Rita149
to som veru nevedela ze aj Cerven robi permalip, ale dam si to asi radsej az po opke u toho Otcenasa lebo nasi ledva rozdychali prsia a keby ma vidia s opuchnutymi perami asi by sa mama o mna ani nestarala hihihi