Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wauka

MIMI 142

Tak on gulate nechce davat nato sa priprav aj ta bude odhovarat..aj ja som chora ale vsetko davam do seba vitaminy a tak aby som bola fit na opku maximalne mi z 11.4 prelozi o tyzden neskor....no ja sa mu chystam v pondelok zavolat a normalne mu to vysvetlim proste ze chcem tie gulate a ked mi ich on nespravi spravi mi niekto iny,,ale predsa je to pohodlnejsie kedze byvam v LV...zalohu som mu este nedavala tak dufam neobjednal tie anatomicke ach..tak krásne je venku

BABYmica09

Rita149
Mne inac hovoril doktor ze ked mi budu robit sono prsnikov niekde ze ani nemusim hovorit ze mam silikony, ze ich nie je vidiet .Je to pravda?

rita149

nellyy

no mne to vydrzi aj dlksie ale ja si to tak po 3 dnoch vzdy prelepim , ked sa aj sprchujem si to osuskou vysusim pritlacim a neodliepa sa to.Ale ja nosim aj ten pas do križa a vtedy je to na 100% vyzdvyhnute.
mozem ti poslat foto len neviem tvoj email!

rita149

Barbarella

nie nepolatila som, ale je tam cenik no doktorka povedala ze neplatim.U mna to bolo tak necakane to sono, ale neviem či sa teda plati alebo nie, Ja som neplatila.A asi je lepšie chodit tam na sono kedze sme tam boli aj operovane tak vedia o tom viacej ako niekde kde sa tolko nestretaju z implantatmi.

sisente

luciaaa

ale ty mas riadne koziska a ja ju mam tiez 80C ale ked sa riadne ponapravam je ok, ale vzdy ked sa vyzliekam z tricka tak mi trcia bradavky, mohla byt o kuuusok vacsia, trosku sirsie tie kosiky, inak je fakt velmi pekna.

Barbarella

rita149

chcem sa ťa opýtať, či si za to sono platila..?
akurát sestrička v ambulancii hovorila, že baby, ktoré boli operované u nich by mali chodiť na usg prsníkov k nim, pretože sú na to vyškolení...že inde to kvôli implantátom, ktoré to môžu skresliť nevedia urobiť precízne a môžu si niečo nevšimnúť...

bimbi

Baby
Chcela by som sa s vami poradit:
Na opke som bola 1.3., na stichoch v bb 12.3., ale zial nas pan dr.bol PN.. Bol tan tem mlady p.dr... a on povedal,ze kontrola o mesiac a sestricka ma dala az 25.4. co je od stichov az 6 tyzdnov,cize po opke bez par dni 2 mesiace.. Bez toho ze by ich operater mimo prevazu hned po opke videl!!! Je to podla vas ok? Mne sa to nezda a bojim sa aby sa nieco nepresvihlo,ked sa to da este riesit.. Mne lave prso zdvihal, zlazu prichytaval o sval a prave ten prsnik sa mi zda,ze zospodu ten oblucik nie je ako na pravom,je z profilu akoby rovno k bradavke ak chapete.. No a ja neviem ci to je proces hojenia,alebo ci to tak zostane..ale to sa chcem spytat ako ste boli vy na kontrolach?