Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

BABYmica09

Zajacik-006
No neviem teda preco mi to hovoril hned ked som bola na prvej konzultacii ....ze ten silikon je z takeho materialu ze to ten pristroj presvieti a nenj ho vidno:)

nellyy

rita

Ty si aj jedno tlačíš dole alebo tým pasom len dvíhaš to klesnuté??? Do kedy to ešte budeš mať??? Pošli mi pls aj foto ako mám nosiť ten pás...Pekne ďakujem :)
nellyy8@azet.sk

wauka

lucy

no Ocenas hej arion a mentor,,,aj tie mi len nukal ale kukam jeho stranku ma vsetky znacky,,to si mozem vybrat sama tu znacku ,,,ja som sisi takéto som ani nezistovala na vsetko som prikyvovala jak postihnuta :D

lucy009

Wauka
kazdy doktor ma svoju znacku,ktoru si presadzuje resp. s ktorou robi a s ktorou ma skusenosti.Napr.dr.Cerven robi so znackami ES a Nagor,neviem presne ako je to v pripade dr.Ocenasa,ten myslim robi so znackami Mentor a Arion.. ES tu ma vela dievcat,povedala by som vacsina a su velmi s nimi spokojne,myslim ze su najlacnejsie na nasom trhu, ale kvalitou su urcite rovnake ako ostatne implantaty..

zajacik_006

BABYmica09
ja som bola v novembri na sone a nič som dotyčnému lekárovi nehovorila o silikónoch a on hneď diktoval sestičke do správy,že ich tam mám aj to,že pod svalom.Tak to nie je pravda,že to na sone nie je vidieť a zvlášť my po opke by sme mali chodiť pravidelne každý rok na sono.Táto téma bola aj rozoberaná na omlazení.

wauka

baby na FB je skupina slzičky guličky zatial tu skupinu vidite ale prispevky nie neskor ked by ste mali zaujem tam príst tak to dam na tajne ze ani skupinu nebudu vidiet

lucy009

Rita149
super,tak to som nevedela ze aj nas doktorko robi permalip:) a nevies nahodou kolko to u neho stoji,nepytala si sa??
Bimbi
tak vyuzi prilezitost ked mas taku moznost a budes to mat bez frflania a mozno si to ani nevsimne ked sa vrati a ked vsimne tak uz bude neskoro:))).
luciaaa1
tak predsa permalip :)??

wauka

baby a co poviete na znacky Eurosilikon, Mentor, Nagor?? mám vlasnte moznost volby JA pri výbere značky??? lebo teraz kukam ze je sakra rozdiel medzi znackami kým eurosilikon gulate stoja 2300 eur, mentor aj nagor gulate 2530....tak anatomy eurosilikon 2700 a mentor aj nagor anatomicke 3000....AJ TU PLATI PRAVIDLO ZE LACNY PRODUKT JE NIE VZDY DOBRY?? ale ved tým padom si mozem vybrat eurosilikon lebo citam ze tu aj to mate nie?