Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nellyy

Čo sa týka implantátov tak mne dal nagor preto, že mám tenšiu kožu a sú také mäkšie ako eurosilikón, ale kvalitovo sú dobré aj aj len nagor je pevnejší.....inak by ich Červeň nepoužíval keby neboli kvalitné

Mery NR

BABYmica
je pravda, čo ti povedali. ale bolo to myslené tak, že keby si aj mala nejaké hrčky tak ich bude vidno na sone cez silikón, lebo ten silikón neni vidno, sono ich presvieti.. dúfam, že som to nenapísala ako tatar a chápeš ako som to myslela :-)

wauka

Zuleko

Jezovitova veru kamoska teraz bola u nej jeden tyzden bola aj na konz. aj na OP takze ide to tam rychlo mne napr dnes odpisala rano o 4.53 ze mozem ist na konzultaciu rano pond-stvr o 8.30 alebo o 13. do 15.00 bez objednacky

Mery NR
dakujem ze si pohotova ale ked chcem gulate napr Mentor ma tiez 6p....to platí aj pre anatomicky implantát aj pre gulaty? lebo gulaty chcem ale v znackach sa nevyznam (Mentorky gulate u Ocenasa stoja 2500 a anatomicke 2980) takze je to mercedes? ci budem mat trabanta? :D

Mery NR

wauka,
so značkami implantátov to máš ako napr. s autami, buď si vyberieš trabant alebo mercedes, účel spĺňa aj jedno aj druhé :-)
a ja osobne si nemyslím, že lacnejšie implantáty sú kvalitovo také isté ako tie drahšie. uvediem aspoň 2 príklady: kým tie lacnejšie silikóny majú len 3 vrstvy plášťa napr. Arion ich má 6. a je rozdiel aj v záručnom programe. lacnejšie implantáty v prípade reopky z dôvodu vzniknutej kapsulárnej kontraktúry hradia len cenu implantátu ale drahšie, okrem implantátov aj cenu operácie, čiže majú aj rozsiahlejší záručný program

Zuleko

baby neviete mi poradiť chirurga, ktorý dáva implantáty nad 550 ml,prosím nepíšte mi Červeňa,tam by ma ta čakacia doba zabila:-)

Miou

Blba otazka mozno, ale vsetky tu pisete, ake ma ktora pekne urobene prsia .. a to si fotky posielate? :) hovorim, mozno blba otazka .. alebo ej to visible niekde?

Miou

Dievcata, zdravim vas vsetky :) pridavam sa do klubu, idem na to, vyberat si budem medzi Palencarom z Ruzinovskej a Raczom z Interkliniku. Unho uz mam za sebou konzultaciu, vyzera to na vkaldanie cez bradavku, co sa mi celkom nepaci, takze pockam an piatok a Palencara. Pokial navrhhne to iste, budem sa rozhodovat asi intuitivne medzi nimi. uff :)