Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wauka

Zuleko

a to by si zas lahla pod skalpel? ty si číslo más môj obdiv, no šak aj v Madarsku tak su ceny 1900 až 2500 eur ...to len tu nevedia co so sebou

Zuleko

wauka
Pochopí určite, a podľa mňa ti víde v ústrety,ja by som chcela niečo kolo 600 ml,no a práve,že ten Puls nie je vôbec drahý 50 000 kč u neho vychádza OP,čo ma milo prekvapilo:-)

wauka

Zuleko

neviem ale vela doktorov je zbytocne predrazených...to chces ake veľké ??? budes potrebovat fúrik .))
ach ja uz rátam hodiny kedy bude pondelok nech zavolám Očenášovi...dúfam ma pochopí a nevyhodí ma :)

Zuleko

Wauka
Netretla som sa s tým,že by bola jednorazová tarifa,preto sa veľmi čudujem,ale teraz som našla,že veľké imploše dáva aj Puls v Prahe,,čo robil aj prsia Julii Zugarovej,čo si dávala 830 ml:)

wauka

zuleko

No neviem toto mi pisala a kamoska mi presne to iste vravela ze jednotna tarifa je Príjemné dobré ráno Eva,
konzultácie prebiehajú ľubovoľne PO-ŠTVR ráno o 8.30 alebo poobede medzi 13-14.00 hod.Operáciu realizujeme 1.-10.deň po skončení menštruácie v mesiaci,ktorý si dotyčná žena zvolí,teda aj v apríli.Je potrebné ,aby objednávka bola zadaná najneskôr v prvý deň menštruácie.
Zálohu neberieme.Platba prebieha jednorázovo v deň operácie.Operácia stojí 2700 EUR0 kompletne bez ohľadu na veľkosť a tvar implantátov.V cene sú aj dlhodobé kontroly.
Výber implantátov je predmetom osobnej konzultácie.Tešíme sa na spoluprácu .S pozdravom MUDr.Ježovitová

wauka

zuleko

jezovitova dava vacsinou gulate , ked mi neda Ocenas gulate idem urcite k nej,,,Jezovitova ma presnu tarifu 2700 eur bez ohladu na velkost aj znacku....kamoske robila len 350ml lebo ona aj take chcela....a ma ich brutus ale vravim mne sa paci "umely-fake efekt"...

mery NR
no idem to vygooglit ako to je :D

Mery NR

wauka,
áno áno približuješ sa k mercedesu :-) podľa mňa keď má Mentor 6 opláštení na anatómy to isté by malo mať aj na gulaté. ale radšej si to na nete, alebo u doktora prever. v tomto som si neni istá

Zuleko

Wauka
Áno chcem,chcela som ísť do Chirmedu,ale tam mi to pravdepodobne neurobia,viem že Červeň robí a je jedničkou,ale rok čakať nechcem, a tvoja kámoška si kolkatky ide dávať?Robí pekné prsia ta Jezovitova