Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mimi142

ach,,, ak mi povie , ze nie gulate tak sa tam asi dostatocne rozculim... presne ved to mame blizko, aspon by som nemala problem aby mal kto pre mna prist po opke, kedze skoro nikdo neni nikdy doma a takto by som to neak zvladla sa dostat domov... koho mas inak este v zalohe na opku?

Mery NR

Zuleko,
môže byť, že kvôli tomu. ale potom som sa nižšie dočítala, že ide o starší článok. tu mala ešte tie menšie prsia. s tými 830ml ešte veľa fotiek nemá, len tie tesne po opke, kde je obviazaná..

wauka

mimi142
no ja si myslim ze mi Ocenas spravi tie gulate, poviem mu ked nie vy tak spravi mi to iny,predsa je to marketing a biznis aj u nich takze urcite mi to spravi ,,,,a ked nie on tak Jezovitova, Mladek ale osobne by som isla k Cervenovi ale rok nemienim cakat...takze v pondelok mu zavolam a zas pojdem k nemu na konzultaciu sak pod aj ty buduci tyzden ,)) aspon pokecame

Zuleko

Mery NR
a k tej fotke ešte,to má len zle poskladané tie prsia v podprsenke,minule som pozerala video aj fotky tesne po OP,a mala ich pekné rovnaké..napríklad ja som bola strašne prekvapené,myslela som si že Mesárošová ma boh vie aké veľké imploše a ona má len 450 ml a pred tým mala 270 ml.

Zuleko

Wauka
Ja s tým nemám problém ľahnúť si zase pod nôž,veľmi dobre som znášala prvú Op,a celkovo mám k týmto veciam veľmi pozitívny prístup a nerobím z Op pŕs niejakú tragédiu,samozrejme,že to zas neberiem na ľahkú váhu:-)

Mery NR
Lebo to sme my ženy a dievčatá,čo sa vkuse pozorujeme a všetko nám vadí,ja mám napr.asymetriu bradaviek a absolútne to neriešim:)

Lucy009
On sa mi pozdáva,len ja som taký pohodlný človek,ten Chirmed mám 10 minú z domu:/No nič to uvidím,ale vidím,že si nedám pokoj s tými prsiami,ono to je totiž deformácia,pretože sa pohybujem väčšinou v spoločnosti Djok,čo sú playmate a a oni majú obrovské prsia tak ma to vkuse ťahá tým smerom:)

mimi142

ach,,, ak mi povie , ze nie gulate tak sa tam asi dostatocne rozculim... presne ved to mame blizko, aspon by som nemala problem aby mal kto pre mna prist po opke, kedze skoro nikdo neni nikdy doma a takto by som to neak zvladla sa dostat domov... koho mas inak este v zalohe na opku?

lucy009

Zuleko
no predbehla si ma akurat som ti isla pisat ci by si nechcela skusit aj CR,lebo tam urcite davaju velke implose a prave aj ta Praha ma napadla kde davali tej Julii:).

Mery NR

Zuleko,
práve som si vygooglila obrázky na Juliu Zugarovú ako môžu vyzerať tie 830ky a našla som toto foto:
bleskove.centrum.cz
.. a ešte ja sa trápim keď si všimnem milimetrové rozdiely, tak čo má ona hovoriť! však má jedno prso úplne iné ako druhé