Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

engie100

leus
ja mám už stehy vybraté, jedna ranka je na konci asi 5 milimetríkov zahnisaná...Kázali mi to natierať Framikoinom, ale veľmi sa mi to nezdá, keď si dám repík sa to trošku stiahne a potom po framykoine opäť zahnisá???Tak som z toho jeleň...

rita149

BABYmica09

jasne ze je to na sone vidiet, a ja som to aj povedala ze mam implantaty a mala som to aj v doporuceni napisane.

nellyy

odftotim sa a poslem ti foto.

lucy009

neviem presne čo to stoji, ale su 3 hrubky pasikou a rôzne dlžky podla toho ake ma dlhe pery zena. ale cenu neviem okolo 500-600e typujem.ale ved pozri cennik v Novamede a tam to je určite.

mimi142

Dobre potom sa tam hadam bud. tyzden stretneme a vzpriahneme proti nemu:) a potom bude musiet spravit:) ved ked ostatny spravia bez problemov a on nebude chciet len koli tomu, co sa jemu paci tak nech sa nehneva, ale nejde o to co sa jemu lubi, ale co nam! a nechcem po zakroku plakat , ze prska niesu take ako som chcela:) a nestoji to jedno euro:)

mimi142

Dobre potom sa tam hadam bud. tyzden stretneme a vzpriahneme proti nemu:) a potom bude musiet spravit:) ved ked ostatny spravia bez problemov a on nebude chciet len koli tomu, co sa jemu paci tak nech sa nehneva, ale nejde o to co sa jemu lubi, ale co nam! a nechcem po zakroku plakat , ze prska niesu take ako som chcela:) a nestoji to jedno euro:)

mimi142

Petulielienka

Bimbi
Ja mám tiež ten problém,rozmyšlam že tam v pondelok zavolám,neviem či mi nezačína klesať ľavý imploš,včera som to tu písala a na stehoch som bola tiež len u toho mladého ;-(((