Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Tia001

Ahojte, potrebujem poradit mam opuch laveho prsnika nic hrozne len viem ze opuch je a je to pri zahladeni nan vidno. Druhy den davam lioton gel no zatial nic . Som skoro 5 tyzdnov po OP. Nie je to na opuch dlha doba? prsnik je necitlivejsi ten pravy citim uz ako svoj ako keby som ani OP nemala. Nejako mam strach :( prosim poradte

Barbarella

engie100

liečba Framykoinom trvá zhruba 7-10 dní, ale keď si dávaš aj repík, tak tomu veľmi napomôžeš aby to bolo rýchlejšie...
akej farby je hnis...riedky, priehladný, vodový...?
alebo hustejší, biely až žltý...?

engie100

Barbarella
ešte som sa chcela opýtať asi aké časové obdobie sa vymedzuje približne na zahojenie, aby som si to hojenie rán vedela odsledovať. Ď.

engie100

Barbarella
ďakujem, určite budem v takejto kombinácii pokračovať, asi mi nič iná neostáva, len ma to hnevá...Jedna rana bez problémov a druhá takto.Farebne sa to veľmi nemení. Len dúfam že to čoskoro prejde...

wauka

baby a inak po tehotenstve a kojeni musim ist na REOPKU??
ja osobne som alergicka na framikoin tiez mi to stale vypisali

Barbarella

engie100

to, že sa ten hnis tvorí, znamená, že je tam ešte infekcia a je dôležité, aby to vyšlo von...chvílku to potrvá, váčšinou to nevýjde jednorazovo...a farba hnisu by sa mala tiež meniť...

Barbarella

engie100

repík hojí a sťahuje zápal, zmierňuje opuch a Framykoin lieči bakteriálnu infekciu...
myslím, že táto kombinácia je na toto vhodná...

wauka

jazz

no aj hej chcela som ale rok nebudem cakat urcite a nato cakat ci nikto vypadne z terminu alebo nie,,,a Ocenas robi tiez dobre a dobre meno ma...uvidime co bude