Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

Zuelko

ja som nemyslela konkretne teba, ale tak vseobecne baby co tu píšu že nechcu čakat, ide o tom že ked čakali roky tak nepockaju par mesiacou, ja som bola na konzultacii 4.11 a opku som mala 5.12.takze vzdy je sanca ze pojdes skôr.Je pravda že každa si zastavame toho svojho operatora a vacinou kazda sme spokojna.ja keby idem ešte raz tak určute zase počkam na Mudr,Červeńa a ani sekundu nerozmyslam ze či budem musit čakat mesiac alebo rok.Je tu vela bab ktore nechceli čakat isli kto ma volne a teraz maju problemi.Moj nazor je taky ze vela zavisi od operatora a samozrejme aj od nasho tela ako to prime.

Nechcela som sa ta nejak dotknut, prepač!Ja ti držim palce, mas krasne prska teraz a ked chces vacie tak smelo dotoho, ja som tiez za a pačia sa mi vacie prska a mylsim ze aj ja sama pojdem ešte raz v buducnosti :-)

Zuleko

Rita149
A samozrejme som nenapísala,že pôjdem hocikde kde ma zoperujú:-)Taktiež chcem za tie peniaze,skvelé odvedenú prácu a nie sfušovanú no ako som spomínala,myslím,že je viac odborníkov nie len pán doktor Červeň:-)

Zuleko

Lucy009
Ďakujem pekne za podporu moja,myslím,že sa nevzdám ak to bude v rámci možností:-))

Rita149
Ja skutočne nechcem čakať rok na opku,kedže niektorá bab tu spomínala že bola teraz na konzu. a opku má až na január či kedy,skláňam sa pred jeho prácou,myslím si,že je jeden z naj odborníkov,ale to ešte neznamená že len on robí pekné prsia,a hlavný dôvod u mňa je ten,že budem bakalárovať budúci rok a bude toho kopu hocikedy hocičo môže vyskočiť tak predsa nebudem čakať rok a nakoniec niečo vyskočí a ani na OP nepôjdem:-)

rita149

baby

nerozumiem vam, tie čo píšete že nebudete čakat na operaciu a idete tam kde Vás zoperujú hneď! Ja teda neviem,ale ved na opku sa nechodi ako do potravin a určite kazda jedna sme o tom rozmyslali uz dlksie, takze tych par mesiacou Vás urcite nezabije ked ste čakali roky na prsia :-)Ale je to každeho vec ako sa rozhodne ,len aby to rozhodnutie bolo spravne . Ja osobne si myslim že tie čakacie doby u Mudr.Červeńa hovoria za všetko!Ja a aj baby ktore operoval určite povieme že sa oplatilo počkať :-)

Miou

Prosim Vas, neviete niektora ake implantaty dava Racz z interklinik? Ja som v osiali zabudla sa opytat na konzultacii .. ale stoja ma 1100 eur anatomicke.

lucy009

Zuleko
byt na tvojom mieste urcite to len tak lahko nevzdam a este o to viac ked si odjakziva tuzila mat velke kozy:))

Barbarella

engie100

to je taký ,,kvázi,, normál...
horší je žltý až žltozelený hnis...
to bude ok...len pokračuj v terapii :-)