Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Barbarella

nellyy

čakať 10 mesiacov a 1 mesiac je veľký rozdiel...
nellyy špekulujem nad tou veľkosťou, preto sa pýtam na počet konzultácií...

nellyy

Barbarella

väčšinou má konzultačku len jednu a keď si tam bola a povedala, že berieš hneď termín, keď niekto odvolá....sestrička si to zapíše a potom postupne obvoláva baby, keď sa niečo uvolní...áno môže sa Ti stať, že zavolajú o mesiac, že je niečo voľné a Ty sama povieš či ten termín berieš alebo ostávaš na svojom :)

Mery NR

xantipa
čo je na tom linke, nemám tam prístup, oplatí sa tam zaregistovať? :-)
baby našla som neónové podprdy na leto :-)) (je tam zelaná, oranžová, ružová)
-odkaz odstránený-

Barbarella

baby

ktoré ste boli u MUDr. Červeňa...mali ste pred operáciou aj viac konzultácií s ním, alebo iba jednu..?
a neviete podľa čoho vyberajú komu zavolajú, že sa uvolnil termín na opku?trebárs by ma zaujímalo, keď mám termín na január, či mi môžu zavolať mesiac pred tým alebo dokonca aj o niekoľko mesiacov skôr..?
viem, že niektoré ste mali konzultačku a už o mesiac ste išli na opku :-)

Zuleko

Rita149
Ale čosi moja,vôbec si sa ma nedotkla,ja len hovorím ako je to v mojom prípade:-))Každopádne Červeň je Špička!:-)))

rita149

nellyy

poslala som ti na email tie fotky, napíš mi prosím či ti prišli , nech viem že sú moje prsíčka v správnych rukách :-)