Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nellyy

Barbarella

Nagor 375 je menší ako eurosilikon 375 lebo nagor je v gramoch. Značku imploša určite nemeň len si 310 zmeň na 330, ale rozmysli sa Ty si chcela menšie....pozri rita ma 305 nagor tak Ty budeš mať pri eurosilikóne 310 gulatom vačšie

sisente

Barbarella

kludne to zmenit mozes, tak ze jednoducho objednas tie vacsie, ten papier je len pre teba, ten nikam nedavas, impl. objednavas telefonicky. akurat zavolaj dr. ze menis za vacsie ako ste sa naposledy dohodli. a tie rozdiely medzi nagor a eurosilicone, najdi si tabulky rozmerov oboch a porovnaj

Barbarella

nellyy

pozrela som celú galerku...najčastejšia veľkosť je tam okruhle 350 vysoký profil...
ja rozmýšľam o tom, čo mi navrhol on, teda 330, ja som sa zľakla, že to bude veľa, tak mi povedal, že 310...
neviem si predstaviť aký je rozdiel medzi nagor a eurosilikon, ked ide akože o rovnakú veľkosť...
vieš, mám vypísaný ten objednávkový formulár na implantáty aj s doktorovou pečiatkou aj podpisom, tak neviem ako sa to potom rieši, ak by som to ešte chcela zmeniť...

nellyy

Barbarella

Ty chceš menšie???? Stačí mu zavolať a povedať ako si sa rozhodla, 330 Ti dá aj bez konzultačky, lebo to sám navrhol aj mne navrhol 335 375 a sama som si objednala 375 a jemu som to dala len na vedomie, iné by bolo ak by si chcela 350...380 to nenavehol, tak asi by Ta chcel zase vidieť.
A čo sa týka veľkosti...pozri rita nemala žiaden základ a dala si 305 tie isté imploše čo ja....ja som mala A a dala som si 375 a máme rozdiel len 1 cm /aj ked beriem do úvahy obvod pod prsiami /

0705bubu

barbarella

Ahoj tiez myslim ze tych 330 budes spokojnejsia ako s tymi mensimi. Sme skoro rovnake zaklady a ja ratam aspon 350 velkost hihi ale budem vedet az teraz piatok toho 23. kedy mam konzultacku.xixi uz len 5x sa vyspim a budem vedet na com som ..neskutocnee haha

Zuleko

Barbarella
Stále vychádzaj z toho aký máš svoj základ moja,baby ktoré majú svoje 1-2 stačí im 330 ml a budú mať pekné väčšie prsia..ale ak základ je žiadny tak 330 ml je nič moc,podľa mňa si sa zbytočne zľakla tej veľkosti s 330 ml by si mala pekné prsia,zavolaj mu určite sa to dá zmeniť.

Barbarella

nellyy

on mi navrhol 330 ml a ja som sa zľakla, že to bude veľké, tak potom vravel, že 310 ml...aj mi to tak vypísal na ten objednávkový formulár do Siklienky...
už som si pozrela celú galériu fotiek a nejak som zneistela...
niektorá má dobrú veľkosť aj pri 285 ml a niektorá nemá ani pri 330 ml až také veľké...ja neviem...