Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mimi142

wauka

Dobre potom sa tam hadam bud. tyzden stretneme a vzpriahneme proti nemu:) a potom bude musiet spravit:) ved ked ostatny spravia bez problemov a on nebude chciet len koli tomu, co sa jemu paci tak nech sa nehneva, ale nejde o to co sa jemu lubi, ale co nam! a nechcem po zakroku plakat , ze prska niesu take ako som chcela:) a nestoji to jedno euro:)

nellyy

rita

mne sa zdalo, že v galerke máš písane 305 ale však to je jedno, vidíš ja mám 375 a máme rovnaký obvod.....
ako dlho počas dňa nosíš pás???
a tá zicherka je o čo prichytená

Honey777

Barbarella,
fotky ti urcite poslem,musim sa ale najskor cvaknut :) sak ziadne foto som si ani nerobila,cez tyzden to urco mas na maily a mozes si porovnat aspon ako vyzera 330 nagor,stredny profil..neboj casu mas dost aby si si zvazila,hlavne je aby ty si sa dobre citila..niektore baby chcu velke prsia,ine su zas nadmieru spokojne s tym co si dali..

rita149

Barbarella
ešte ti chcem povedat , ze nie za kazdu cenu sa oplati davat čim vacvie implantaty, jasne kazdahceme cim vacie aj ja aj ine baby, ale napr, ja som nemala ziaden zaklad a nasilu na neda dat velky implantat. Ja som sa tiez bala ab yto nevyzeralo zle kedze som nic nemala

rita149

Barbarella

ja nemam 305 ale 300 nagor.Es su vacie rozmery ako nagor napr 310es je 340 nagor.ake si mas rozemry teraz ja som mala cez prsia len 75cm a pod 70cm.

wauka

tie rifle su pepe jeans, ale neboli od nova take roztrhane po čase som im pomohla :-) uz ani neviem kde som ich kupovala ale zda sa mi ze v poluse v BA

nellyy

wauka

Tak to neviem, môj doktor ma ES a nagor, preto to viem....iné som neštudovala, len viem, že Racz dáva mentor a kamoška má väčšie ako ja....teda si MYSLIM, že sú väčšie ako nagorky

Barbarella

nellyy

to som potrebovala vedieť...lebo tie, čo má rita, ked si predstavím na sebe, tak mám pocit, že by to bolo na mňa veľa...preto ma teda zaujíma, či je medzi nagor 305 a ES 310 veľký rozdiel...
značku určite meniť nechcem...

Rita,

máš ich veľmi pekné, preto porovnávam s tvojimi, lebo aj základovo je to podobné... ale ja sa fakt bojím, že to prepísknem...