Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucy231

Baby prečo dr Červen neodpisuje na maily? Pisala som mu skoro pred dvomi mesiacmi a stale nič neodpisal :-( Ten mail čo ma na stranke novanedu

Miou

no, mna tu statne vsetci ignoruju ale nevadi :D Tak mi dajte aspon typ na galeriu, kde pozriem vysledky, dakujem velmi velmi!

leus

engie
ja som mala problemy s rankou po vybrati hrcky, tam mi vyhnisali vnutorne stehy, mne to aloe vera vyliecilo ...a viem, ze ty si mala zaklad tak nechapem ako si dosiahla s touto velkostou len 86obvod, mne to urobilo obvod az 92 a doteraz mi vobec nesplaslo na menej

engie100

zajacik
poslala som ti nové fotky na adresu galeria@zoznam.sk.:)

leus
obvod mám 87cm cez prsia. Som tri týždne po a niektoré baby vraveli,že sa ešte zmenšia. Poslala som už fotky,tak sa môžeš pozrieť. Ked mám oblečené tričko tak si vôbec nikto nič nevšimol. Len ma mrzí hnisavá ranka :((((.

rita149

nellyy

niekedy mam pas cely den a niekdy 2 hodky, ale ked som doma tak ho vacimou mavam stale,ale napr, teraz ho nemam :-)
o ramienko podprsky pooperacnej si to prichytim tou zicherkou

xantipa163

MeryNR
je to stranka s modou roznych znaciek, so zlavami 50% aj viac.
Ja som sa zaregistrovala len nedavno, este som cez nich nenakupovala, ale podla mna ak si odsledujes planovanu akciu na konkretnu znacku oblecenia, ci kabeliek, topanok, ktoru oni vopred avizuju, tak sa da podstatne lacnejsie kupit, ako normalne.
Priklad buducu nedelu zacina akcia na Guess. :-)
Akcie trvaju cca 3 dni a tie najlepsie veci su dost rychlo vypredane.

engie100

Barbarella
ahoj aj ja mám 330ml, nagor, stredný profil, večer pošlem foto do galerie, tak sa môžeš pozrieť.
Ja som asi 170cm vysoká, váha 53-54kg a myslím že sú také akurát. Pred opkou som mala obvod 81cm cez prsia a pod 72 asi neviem presne.:)