Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Miou

Lucy 231

mne neodpisal Cerven, ale pre jeho zaneprázdnenosť MUDr. Koperniech. Konzultacie jun jul, OP november januar :)

Miou

Lucy 231

mne neodpisal Cerven, ale pre jeho zaneprázdnenosť MUDr. Koperniech. Konzultacie jun jul, OP november januar :)

leus

engie
aloe vera gel som si objednala tu:www.aloeverask.sk ,za jeden den ti pride domov a mozem dat fotky, ale az o 2tyzdne , musim sa pofotit ,ale myslim ze sa mi nezmenili od poslednych fotiek asi...

engie100

leus
:), tak ja neviem, myslím si že obvod hrudníka nemusíme mať rovnaký keď máme rovnakú veľkosť pŕs, asi to záleží aj od konštrukcie tela.
Nemohla by si dať aktuálne fotky?:)
Inak a to aloe vera kúpim v lekárni? V Chirmede mi kázali natiereť si to Framykoinom tak vydržím asi do štvrtku a ak sa to nezlepší,tak tam radšej osobne zájdem.