Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nellyy

leus

koľko máš pod prsiami cm?
Nemáš ich veľké, čo by som ja dala za hrudník spoň 90cm ja mám zase menej ako som chcela a len dokola opakujem, že budem musieť ísť znovu....čo po problémoch aké mám asi už neurobím...

luciaaa1

ahojte dievčata, nejak nemam čas prečítať si čo je nove, dufam že na obed, ked malý zaspí tak sa podarí :-) prajem krasny slniečkovy den :-)

xantipa

tebe som rychlo cvakla tu čiernu podprdu trojuholníčkova bez kostic, uplne mäkkučka, ja ju mam vo vel.42, ale je mi velka :-( pomylila som si pri platení podprsky, mala som si kupiť 40 :-D
tak fotky budu až ked zajačik prida :-)

leus

Mery NR
neviem , pred opkou som mala dakych 83-84?Mal mi dat mensie,ja to furt vravim...
BABY mica
no nic, budes bez flectora frcat na brufene, alebo na inych TBL proti bolesti ako ja, tiez som nemala flector a prezila som :)

BABYmica09

Baby zajtra bude zo mna uz ceckana. Ten flector sa mi nepodarilo zohnat, nechceli mi ho nikde predat bez predpisu. Co teraz?

mahulienka

Mery NR ty si pisala, ze mas podobny problem ako ja, chcem sa ta opytat ci sa ti to nahodou nezlepsilo. Ja som mala mat kontrolu v sobotu ale Cerven nedosiel, ale idem dnes k doktorke, ktora tiez pracuje v Medicore tak som zvedava co mi na to ona povie.

nellyy

xantipa...baby

čo sa týka Fashion days, som na stránke aspoň 2 roky a už som nakúpila naozaj všeličo. Nie sú to fejky a dokoncy raz, keď som sa informovala na veľkosť výrobku /nebola uvedená/ tak ma následne kontaktovali priamo z ed hardy a dali mi všetky info....keď výrobok vrátite, bez poblémov vám vrátia peniaze, len treba počítať, že dodanie trvá aj 5 týždňou a pred 2 rokmy som objenávala v oktobry a dcéra dostala topánky 2 týžde po Vianociach :D takže pred sviatkami bacha :)

nellyy

Mery NR

Ty máš obvod 85 cm??? Veď som stále pozerala o koľko máš väčšie prsia odo mňa, ja mám 86cm...no už som z toho jeleň, ale pôsobia veľko, také sa mi páčia....koľko máš pod????

Mery NR

leus, engie
ja mám Arion 320, čo zodpovedá veľkosti Nagor 330 čo máte vy a obvod hrudníka mám len 85 cm.. leus zvláštne, že tebe to až toľko veľa spravilo na cm
xantipa,
skúsim sa tam registrovať, guess kabelka by potešila :-)