Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Nelly
Mrzí ma,že to tak vnímaš,že si nespokojná s veľkosťou,ale poviem ti jedno obvod hrudníka nič neznamená!Pozri sa napríklad na luciaaa1 ona ma tuším 500 ml a má obrovské prsia(aj ja také budem mať po druhej op xixi)a má obvod tuším spomínala,že len 90.Ja mám 390 VP nagor,mám o hodne menšie prsia od nej,a mám 92 cm obvod...tie čísla vôbec nie sú dôležité..Podľa mňa máš krásne prsia,presne k tvojej postave..ale viem,že ak raz človek nie je s niečím spokojný nedá mu to..číslami sa netráp,neznamená že ak ty máš 86 cm máš menšie prsia ako žena,ktorá má 90 cm..všetko záleží od stavby tela..máš ich naozaj pekné!

nellyy

rita

ďakujem :)
Včera som podliepala a podľa Tvojich rád už to celkom šlo :)
Volala som do Siklienky ten pás mi pošlú, ale bude ma stáť 27€...uff, keby som to vedela hneď objednávam set

leus

baby mica
mala som ho uzivat 3x denne, ale ja som vacsinou prvy tyzden prespala, tak som zobrala len sem tam podla potreby , ja som mala skor bolesti chrbta ako samotnych prs...

rita149

nellyy

ty nebud zufala, prsia z leus mate rovnanko velke , len ona ma vaci hrudnik ako ty o 4-5cm takže ked k tvoj 86cm prirataš 4-5 cm tak prsia mate rovnake len leus ma vaci chrbat.Prska mas krasne bud spokojna!!!

BABYmica09

Leus
A ten brufen si tri krat denne uzivala? Hned po opke? Juj dost sa bojim este mam aj bolesti lebo vcera som dostala menzes, ale aspon nebudem mat naliate prsia do zajtra.

BABYmica09

Drndula
Si zlata ale bohuzial tam nemam cestu, skusim este poziadat doktora ci by mi to nepredpisal... A ak nie tak ostava asi ten brufen. Ale velmi si to vazim ze si sa ponukla dakujem