Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

BABYmica09

Bimbi
No musim este nakupit nejake lieky od bolesti lebo ja som velky strachoput...a co sa kludoveho rezimu tyka tak to problem nebude, ako to tu pravidelne citam tak vacsina z vas su maminy a musite sa starat o malych zdvihat ich upratovat a tak,a to ja nemusim mam maminu co ma bude opatrovat :) a neboj sa myslim ze 2a pol tyzdna je malicko na to aby si bola uplne fit, urcite to bude v poriadku.
A uz sa neviem dockat ked dam fotky do galerky budem sa snazit cvaknut hned po opke

bimbi

Petra
Mne sa ukazali na lavom prsniku strie ale stare este po kojeni, len 2-3 a su biele..ako sa mi prsia po kojeni zmensili,nebolo ich vidiet a teraz ano..ale cerstve nie
Luciaaa, Rita
Inspirovali ste ma s tou neon ruzovou hm podprdou,uchytila som poslednu a je supis! Dakujem :) ale na mne este tak neukaze, este su jak kamene..

bimbi

Babymica
Vies co ja som brala flector a striedala som s nalgesinom a nebol vobec rozdiel,skus este okrem brufenu aj novalgin, len aby to bolo najsilnejsie aspon 400vka..a najdolezitesie po opke fakt kludovy rezim,lebo ja som nemala uplne ako by malo byt a citim bolave prsia este 2,5 tyzd.po.. mozno som nieco prepiskla :( tak ti drzim palceky a zajtra budes nasa :)))

Zuleko

Nelly
Len ja som šibnutá:-))Podľa mňa ja keď si dám 600-650 o rok pojdem na 800:DD Ale nie,to hádam už nie hehe:-))Ja som vždy chcela veľké prsia od začiatku..neviem ešte kedy pôjdem a či vôbec,ja som to chcela riešiť tu v Chirmede,ale asi mi to neurobia,mám ešte ísť na konzu. s pánom dokotrom Kačmárom tak čakám kedy sa ozvú,a ak mi to odmietne urobiť tak pôjdem asi až do Prahy k Mudr.Pulsovi,čo robil prsia aj Julii Zugarovej,to viem že on tám dáva veľké imploše,ale až po lete,lebo škola mi to teraz nedovoľuje zrealizovať:-)

nellyy

Zuleko

ďakujem si fakt zlatá, ale vidíš aj Ty ideš znovu, lebo Ti to nedá....len potom koľko sa teraz trápim už asi nenaberiem odvahu pokiaľ by napr. kojením nepadli...
Ja než som kojila 1x som mala väčšie C a to som chcela aj po opke, ale hlavne nech sa mi teraz to jedno napraví...Ty kedy ideš???