Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

luciaaa1

zuleko

ak sa na to zväčšenie daš, tak chod do väčších ako 600ml, to nebude až taky rozdiel s tými terajšími, ja by som brala aj viac keby som vedela vysledok..

luciaaa1

nellyy

ak ti ten pas neponahla, idem k doktorovi tento víkend, ja ho mam a nepoužívam, ak mi povie že mi netreba pošlem ti ho zadara :-) v nedelu by som ti napísala, lebo ani sestra nema a tej letia do stran, či jej nebude treba..

luciaaa1

drndula

ja som s tými perami strašna :-( toto jedine rozhodnutie mi robí problem, jeden den ich chcem, na druhý den sa toho zlaknem :-( keby mi minarovjech zaručil take krasne ako ma lucy tak idem aj hned, no to mi nezaručí nikto a ako som si so xantipou písala mala pravdu, že ked sa prsia nepodaria, schovaju sa do podprdy a vyzeraju dobre, ale ked sa nepodarí niečo na tvári to neschovam nijak..nechavam to otvorene, asi počkam na permalip u niekoho ineho ako lucy :-)

luciaaa1

Zuleko

ty si taký poklad :-) ja sa tu každy den zožieram mojimi nedokonalosťami a ty ma potom vychvališ, cmuk :-)) ty maš tvoje take krasne, že by som nič neriešila, ale chapem že chceš ;-) mne sa zdaju moje každym dnom menšie :-( a to som bola tesne po operacii hotova, že su take velke ake som ich nechcela :-D my asi nebudeme spokojne nikdy :-)))

barbora10, nellyy, petra 001

dievčata ďakujeeeem :-) potešili ste ma :-)))

nejak tie fotky blbnu, mne ukazuje len tie stare a ked pozeram postupne tak na konci tie nove pridane su, ale zase tie stare nie :-)))

nellyy

Zuleko

Ja hneď ako som 1x videla svoje prsia po opke som priatelovi povedala, že musím ísť ešte raz, že toto nie je po čom som túžila...len sa chytal za hlavu :) Moja predstava je Luciaa1 to je bomba...
Mne padol jeden prsník, ale že moc...tak teraz to riešim, som 7 týždňou po opke tak neviem, či sa to ešte podarí :(

vikiviki

Ahojte dievcata, chcem zvacsit prsia, ale problem je v tom, ze mi to dost súri.Ale to asi kazda ste to chcela mat cim skor :)))
Chcela by som vediet ake ste mali vy cakacie lehoty na konz. a samotnu OP a samozrejme u koho/kde.
Velmi pekne dakujem za pripadne odpovede:)