Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

millena

a mam teda otazku, ze co by ste poradili, kde zacat citat nieco o silikonoch, znackach, velkostiach atd.
na opku sa tento kalendarny rok nechystam, chcem pockat, nech sa mi prsia trochu spamataju po tehu. ale rada by som sla na konzultaciu uz aspon trochu v obraze :)

Mery NR

nelly
pred chvíľou som si vytvorila kvôli tomu nový e-mail, lebo ten svoj sem nechcem uvádzať. takže pozvánku môžeš poslať na forum1@azet.sk. ďakujem veľmi pekne :-)

millena

ahojte,
priebezne si vas citam (ked mi to deturence dovolia) uz par mesiacov a kedze som konecne dokojila, rozmyslam, co s tymi mojimi cecanami :) povodne som chcela ist len do modelacie, kedze mi male prsia nevadia, prave naopak, ale po tehu mi v nich moc neostalo.
zatial nemam potuchy o silikonoch, teda okrem udajov, ktore tu spominate.
v aprili mam mat konzultaciu u pana dr.cervena :) sice povodne to nemalo byt kvoli prsiam, ale inej casti tela, lenze to vyzera tak, ze to bude spravene uz coskoro (ak mi to neprekazi nejaka choroba, kurnik). ale bola by skoda nevyuzit tu konzultaciu, ked sa na to tolko caka.
mimochodom, ak mi ta operacia coskoro vyjde, budem moct prepustit termin operacie v novamede - september. podrobnejsie dam vediet, ked to bude uz naisto ;)

nellyy

Mery NR

To preto máš menej, lebo Ti ich dvihol :)
Si kočka tak sa z nich teš :)
Kam Ti mám poslať pozvánku???

Mery NR

nelly
pod mám teraz 70 cm. je to čudné, lebo pred opkou som mala okolo 82cm a teraz len 85, popri tom sú riadne bomby, z C-kových košíkov mi bradavky trčia..
xantipa, nelly
chcela som sa zaregistovať na tú fashion days stránku ale musím čakať kým niekto vypadne aby ma tam prijali, zatiaľ som v poradovníku. nemohli by sme mi niektorá z vás poslať pozvánku, aby som tam bola rýchlejšie? nechcem prepásť akciu na Guess..
mahulienka
ja to mám také isté od začiatku. ale mne to vlnenie zo spodu (dvojité prso) je vidieť len keď som zhrbená alebo si predpažím ruky.. ja idem zajtra k dokymu, potom ti dám vedieť čo na to hovoril, čo to vlastne je

nellyy

Luciaa1

ďakujem tak ja zatial niečo vymyslím a počkám ako to u vás s tým pásom dopadne :)
Strie keď sú biele, tak sú staré...nové bývajú fialové.
Napíšeš mi pls koľko si mala ted obvod??

luciaaa1

nellyy

pod prsiami mam 72cm a cez 89cm, pred týmito som mala tiež silikony, mam nejake fotky, ale musela by som ich asi poupravovať, poodrezavať hlavu :-))

luciaaa1

petra 001

ja mam strie zospodu a neviem či su to nove, alebo ešte pôvodne, su biele a teraz ako mam tie prsia plne tak ich vidím, ale naspodu mi tak neprekažaju, možno sa mi spravili ešte počas tehu..