Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

millena

nellyy,
ja sa tento rok uz isto nedostanem na opku, staci, ze idem coskoro na jednu a uz aj to manzel tazko predychava. preto sa budem musiet vzdat toho terminu u dr.cervena, co mam na jesen. ale ani financne by mi to uz nevyslo. ale na konzultaciu chcem ist, nech viem, na com som :)

nellyy

millena

Ja som mala odstup veľa rokov, bála som sa opky a teraz sa na seba hnevám, že som sa zbytočne toľko trápila. Aj ja som bola u Červeňa a jeho názor je, že po kojení tak pol roka sa dá opka realizovať. Pozri známa bola na konzultačke po kojení ako Ty a potom 5 mesiacov nato opka.....poraď sa s lekárom on Ti presne povie...

millena

nellyy,
no stravila som dost casu na forach, uz mam jednu plasticku operaciu za sebou (nie prsia) a nie prilis podarenu, takze teraz to nenechavam na nahodu ;)

este ma napadlo, kolko si mala casovy odstup od skoncenia kojenia, kym si sla na opku? ak toti teraz pojdem na konzultaciu (co bude vtedy cca 4 mesiace po skonceni kojenia) a na opku az buduci rok, ze ci sa predsa len tie prsia dovtedy este nejak vyraznejsie nezmenia, hmm?

nellyy

millena

Vybrala si si hádam najlepšieho operatéra...tak to sa môžeš spolahnúť, že keď sa bude trošku dať on Ti to urobí bez modelácie...je kúzelník :) a robí krásne prsia :)

nellyy

millena

Aj ja som male prsia prázdne po kojení, ale bradavky mi nepadli a stačilo mi dať len omplantáty bez modelácie aj eto ok...Ku komu chceš ísť na konzultáciu, už vieš?

millena

ja som to tu zacala citat prave kvoli tomu, ze som chcela najst baby, ktore mali mat modelaciu. ale teraz si myslim, ze mozno mi modelaciu ani nebude treba, aj ked samozrejme po kojeni mam prsia trochu ovisnute. mam vsak to stastie, ze mi neklesli bradavky (alebo mozno len minimalne). skoda len, ze mam tie prsia take "prazdne". a este viac je to vidiet, ked som nabrala par kil za posledne tyzdne a mam dost nepomer k telu: velky spodok, maly vrch :) to ma vlastne najviac presvedcilo, ze by sa mi silikony zisli - trochu vyvazit. uz sa mi nechce pustat do nejakeho vyrazneho chudnutia. zvykla som mavat pod 50 kil, ale trcali mi rebra a mala som prilis kostnaty hrudnik (aj ked boky a nohy boli vtedy supeeer). teraz by som chcela mozno schudnut tak 2-3 kilecka, na 54. lenze ked sa vidim vo velkom zrkadle cela, tak som fakt jak hruska, vrr.

nellyy

millena

Nič mi nedalo viac ako toto fórum a to som čítala kadečo....škoda, že som sem prišla až po opke :(