Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

milena
áno bola to Mimka69, operoval ju Mládek. jej počas opky natrafili na funkčnú žľazu a museli jej ju odstrániť. nechápem ako to je možné, lebo mne to bolo vysvetlené tak, že neni šanca sa k nej dostať, keďže imploš sa dáva pod sval a mliečna žľaza sa nachádza nad svalom. mne len prelepili bradavky aby náhodou nejaká kvapka mlieka nespôsobila infekciu počas opky.
drndula
pozvánku ti môžem poslať už aj ja :-)
wauka
a s Očenášom to nebudeš konzultovať? však ťa on bude operovať nie Csendes..

wauka

baby

akurat som poslala cez internebanking 300evri zalohu Očenášovi, aj som mu povedala ze cely víkend som preplakala ze ja chcem gulate a nie anatomy,,,,tak on cely v pohode ze ziadny problem vtom nevidi a potom sa mi predstavil ze Csendes, no dufam aj Očenáš mi vyjde v ustretí lebo neviem preco som kecala s neakym inym doktorom?

millena

mery,
idem s nosom ;) no ja radsej neskusam, ci mi mlieko este tecie, nechcem to nejak podporit. kojila som dlho (dllllllllho), kedze som mala deturence po sebe.
ak sa dobre pamatam, kedysi tu nejaka babena pisala, ze mala ten problem pocas operacie, ze jej to vo vnutri museli cistit od mlieka? ak som to spravne pochopila...

Mery NR

milena
ja som bola na prsiach tiež krátko po kojení a u Očenáša. dobre si si vybrala, budeš spokojná, je veľmi milý, ochotný doky :-) bola som operovaná vo februári, 6 mesiacov od ukončenia kojenia. ale mliečko mi ešte stále kvapkalo a zázračne ešte furt kvapká :-) hlavná vec, že som kojila len mesiac lebo som mala málo mlieka. môžem sa spýtať na akú inú plastickú operáciu ideš, nie je to bruško po pôrode? keď nechceš odpovedať pochopím

millena

nelly,
nie, nemam nikoho znameho, kto by ho chcel...len vopred upozornujem, ze to bol termin inej plastickej operacie, nie prs, takze netusim, ze ci ta operacia trva rovnako dlho.
ale budem si pamatat nick barbarella :)

nellyy

millena

Ak sa Ti dá je tu kočka po nickom Barbarella hrozne moc by chcela ten septembrový termín, ak by si mohla bola by veľmi rada keď jej ho posunieš...však sa dohodnete, len keď pôjdeš na konzultáciu a budeš rušiť opku rovno povieš jej meno ako náhradu, teda ak by si bola taká ochotná a samozrejme nemáš nejakú blízku ososbu ktorej to chceš posunúť :)