Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wauka

a ake tabletky si mam kupit potom wobenzym ci Q10? a flektor? a rany cim natierat,,,lebo na framikoin som alergicka

wauka

nelly

no ja ešte neviem ako si to zariadím v práci nakoľko operuju ma 11.4 a dovču som si dala od 11.4 do 24.4..to musím byt tip top....a dufam sa zobudím po anestéze

Petulielienka

Drndulaaa
Presne si to vystihlaaaa :-)) už sa to blíži a ja som akurát dnes zhodila tu obrovskú pooperačnú podprduuu..tiež prajem krásny slnečný jarný dník ;-*

nellyy

wauka

jasné a o to ide, ideš do toho aby si si splnila svoju predstavu a nie predstavu niekoho iného a hlavne keď sa to dá...teším sa s Tebou, tak mi bolo ľúto ako sa trápiš

wauka

nellyy

keby mi nepoviete ako to je tak ja prikyvujem jak somar a mala by som take ake nechcem mat,,krasne su aj anatomicke veru, ale som zena chcem to co som si zobrala do hlavy :D

nellyy

Katka54

Tak Ti gratulujem, že si to zvládla a prsia sa Ti uložili ukážkovo, bol by v tom čert aby to už nebolo všetko ok :)
Podlepil Ti prsník a máš nosiť aj pás???
Ja som v tom nejako stále nešikovná, keď si to aj podlepím zase mi nesedia bradavky...o koľko ho máš padnutý, máš aj foto, ak áno hoď do galerky nech si to pozriem a porovnám s mojím problémom
Pekný dník :)

wauka

no takze dnes o 16*50 mozem ist za Csendesom-Ocenasom a ideme vybrat GULATE implose:D som total happy....konecne

zuleko

hej citala som dikes, ajtak uvidim co poví doktor ze aky profil mi da...

drndula

Babyyyy,

Krásny prvý jarný dnik,teplučko sa blíži ako ah čas odhaľovanía tých našich nových hrudníkov...;)))