Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

luciaaa1

xantipa163

čítam že maš aj ružovu, som ako pribrzdena :-)))) super, aj ta sa mi vyborne nosí x-) aj nohavičky mam, tiež 36

Rita

a objednala som cez MMB aj tie popísane farebne VS nohavičky :-)) našla som ich u jednej baby, síce ma jedny vyšli tolko ako pomaly všetkych 5 čo som si objednala priamo z VS no ale ked som ich tak chcela :-D a 1.balík s plavkami už dorazil, zajtra idem po ne na poštu, tak snad sadnu, poposielam fotky :-)

luciaaa1

xantipa163

ukazalo ti fotky? blbne mi totiž môj fotoalbum :-( musím zajačikovi poposielať ešte raz fotky, nejak sa povymazavali.. ale vidím že je tam teraz ta čierna na druhej a tretej foto.. že je príjemna na nosenie? :-)

wauka

do puce,objednali ma na 16.50,stojim pred salvusom a nikto tu neni,neordinuju,krucinal,naco ma objednali,to je zly sen,co keby cestujem sem 100km

wauka

do puce,objednali ma na 16.50,stojim pred salvusom a nikto tu neni,neordinuju,krucinal,naco ma objednali,to je zly sen,co keby cestujem sem 100km

bimbi

Xantipa
Ja ich tiez nemam vystupene,ale hrozne mi presvitaju,do solarka ist nemozem kvoli pigmentovym skvrnam,horkotazko som sa ich zbavila,takze az v lete trochu opalit..
Inak tu ruzovu mam aj ja je fakt super,dik za inspiraciu,baby:))
Petulielienka
Mna prsia este riadne bolia,ja na boku spat-o tom mozem zatial len snivat ..strie mam par zo spodu na lavom,ale stare..len tie modriny:(

xantipa163

bimbi
zily sa nestratia. :-) Ja ich nemam vystupene, ale mam tenku bledu pokozku, takze ich je vidno. Neriesim. :-)

xantipa163

Luciaaa1
dik za pridane foto s ciernou podprdou.
Uz ju mam tiez. :-) 40-ku.
A samoska aj tu ruzovu, ako skoro vsetky baby tu na fore...vsak co som od macochy? :-)))
Inak tie ruzove maju fest divne cislovanie, podprdu som si kupila 40-ku a je tak nadoraz, kludne by som brala aj 42-ku. Kupila som si k tomu z tej kolekcie aj cipkove nohavicky a tie mam 36-ky!!! s mojim mega zadkom...nechapem.
Tu ciernu som zuuufalo vyhrabavala, same male cisla, poslednu 40-ku mali a to by som kludne brala aj 42-ku, lebo ju mam natesno.

Petulielienka

Bimbi
Vies čo nebolia,len Sa niekedy už v noci zobudim na boku a to ich mám tak stuhnuto bolave..ale mám ich ešte dosť tvrdé mám pocit,jasne že nie ako prvy den ale sú no,čakala som že budu úplne makučké,tak snáď neskôr..no podprdu uz mám na sebe ale akurát mi muž teraz povedal že sa mu nezdaju nejak veliké,že podobne som mala aj vo vycpatej podprde,tak som kukala jak puk že to je fajn len rozdiel je v 3 číslach ;-)) teraz mám 75E =D ja malého ešte stále nedvíham,muž mi pomáha aj chodi kvôli tomu cez obed domov,tak ja neniamietam ;-)) ako dá mi niekedy malý zabrať,on je dost hyperaktívny a ked sa mi vonku niekam rozbehne alebo hodí od jedu na zem tak sa s ním ponaťahujem..ale na ruky som ho od opky nedvihla..inak s tými zilkami to mám aj ja,hlavne na ľavom prsku,to je ešte také napnuté,to práve už sa uvolňuje,mne sa dokonca strašne zviditelnili strie,ale uz som bola aj v solarku tak snáď to nebude vidieť..no pofoť sa konečne som zvedava,musím uz aj ja ;-)

millena

tie zily zajimaju aj mna, boli dost nechutne pocas tehu :)

baby, ktore maju male deti: ako rychlo po opke ste zvladali bezne veci okolo deti?

narkoza je teraz uz fakt pohoda, mna poslali dve hodiny po operacii domov :-p