Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Katka,

A he to dôsledok čoho?čo spôsobujevyebto stav ze sa tam ta tekutina nahromadi?to ti verím se si bola v strese,aspon ťa to nebolelo tak ako Mna?...Ja man nepríjemné spomienky...asi to treba vyťahovať stale von,len som zvedava dokedy...drz sa

leus

zuleko
ja som si ta tiez kukla, neviem preco som si myslela ,ze si blond :) a tie prsia su akurat na teba!nevymyslaj!

enynka

Ahojte baby, teraz v stredu uz idem na konzultaciu k dr.Raczovi do Interklinik, tak som zvedava...Ale chcela som sa opytat, ja mam prsa kojenim uplne vytahane, cize potrebujem hlavne modelaciu, lenze ja nechcem rez cez bradavky, tak som chcela vediet ci sa to da spravit tak, ze bez modelacie, len implose, a tym padom ziadny rez cez bradavky???? ci ako sa to robi pri takych prsach ake mam ja, som z toho magor :( mam uz v galerke foto pred ,

dakujeeem

Petulielienka

Baby tá podprda čo si môžem po 3 týždňoch kúpit musí byť vyslovene nevystužená? Dnes som bola tak narýchlo v Tescu a to je horor,všetky zacínajú pri obvode 75F alebo G a to sú fakt čiapky jak povedala Lucy ;-)) asi po hodinovom snorení som našla jedinú jednu 75E čo mi bola dobrá ( som bola prekvapená z tej veľkosti,asi iné cislovanie,nezdá sa mi že by som mala take veľké prsia ;-))) ,ale nemala ani cenovou a pri pokladni som sa normálne zasmiala,že 2,50,- EUR =D =D kedy si môžem kúpiť normálnu vystuženú,veď tie bez výstuže mi prídu jak pre staré babky ;-)

tenda1

Wauka

ideš do Levíc? Ja som tam bola pôvodne na konzultácii , kým som nevedela , že dr.Očenáš operuje aj v BB. Csendes tam robí s ním.

tenda1

Ahoj , ale dáko som nestíhala :-(...ale polepším sa . Ja už dobre , stále sa mi nechce veriť , že mám nové prská . Dva mesiace po a stále chodím okolo zdrkadla ako šibnutá :-).
Ale už je to dobrééé , nič nebolí a hlavne už môžem normále fungovať - ruky.

A Ty ako?Musím obzrieť galerku :-)

Katka54

Drndula,
doktor mi odtial vytiahol tu tekutinu a podlepil tamponom. Mlademu dokymu som bola na smiech :), fakt som bola v strese, ale bol zlaty, snazil sa ma upokojit.:) No, lenze ked som si to doma pozerala, tak tam mam zas taku naliatu hrcku.:(( pockam do piatku, ci sa to nahodou nerozplynie.. Doktor aj vravel, ze sa to moze vratit a v takom pripade mam co najskor prist..

tenda1

Ahoj baby , no ja som tu už nebola pekne dávno a ako vidím , tak sa to tu pekne rozrastá :-).
Ja som už dva mesiace po opke , to tak neuveriteľne beží.
Inak sa cítim už dobre , už je to ok.

Všetkým držím palce , čo čakajú!!!