Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wauka

millena

juj uz 2x? super tak to musim prezit :D Len ma stve lebo kamosky ktore si dali spravit prsia tak museli vysadit HAK a mne povedal ze si nemam tak bojim sa ale dnes sa popytam vacej

millena

wauka,

sa mi zda, ze oboje sa zvykne: aj do zily aj masku? ale nie som si ista a to mam za sebou uz dve narkozy. na videa isto nekukaj :) ja mam opku tyzden po Tebe, aj ked teda nie ciciky.

wauka

ja som asi v strese cítam noviny na cas.sk a tam ze francuzsko v strachu: sarkozy vyhlasil najvyssí stupen hrozby a ja som citala ze narkoza vyhlasila najvyssí stupen hrozby :D

wauka

nelly

a ascorutin a flector mi vypise doktor nie? a inak vden opky mozem papat? to si ake jedlo mam zobrat do nemocnice, lebo ked som hladna ja som strasne nervozna :D a ibalgin nemozem tiez papat

zuleko
VYKONÁM :D

baby a viem ze mam blbé otazky ale videa na youtube nechcem kukat kvoli psychike aby som sa nezlakla :D ale anesteziolog mi nieco pichne do zily? tak zaspim jak pri poprave?alebo neaky plyn mi daju?

millena

Barbarella,

naisto to budem vediet po 20.4.
Mne ten septembrovy termin, zial, absolutne nevyhovuje a na Slovensko sa viackrat ako raz za rok nedostanem. Takze som musela nos vyriesit inak, najma kvoli veku to nechcem odkladat az na dalsi rok.

nellyy

wauka

a flector po opke je super, lebo je silný a pôsobí aj na chrbát a ibalgin sa po operáciách nemá jesť...

nellyy

wauka

Jasné, že zobudíš :D
Jazvy si nenatieraj ničím, lebo sa roztiahnu, nechaj ich prirodzene sa hojiť a zťahovať, po stehoch si pomôž a urýchli hojenie prikladaním teplého repíku. A lieky? Stačí Ti jesť pred opkou ascorutín, ja nemám dobrú zrážanlivosť, jedla som ho ešte 3 týždne po opke a prsia bez modrín....

Zuleko

Wauka
Jasné ja hneď potom ako povieš že robia,zavolám,len zbytočne tam budem volať teraz chcem počuť priamo od doktora či áno či nie:-)Vieš ako to je zvyčajne setsrička povie jedno a doktor druhe,keď budem vedieť že robia tak sa ohradím že je to 100% info od doktora ďkaujem:-)

Zuleko

Wauka

No super,že ideš dnes budem držať palce,nezabudni prosím na mňa s tou otázkou,potom daj vedieť ako si dopadla:-)