Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Katka,

Ja idem v priebehu budúceho tyzdna na kontrolu,prsnik este dviham hore..Ja tú asymeytriy vidím,pár mm,ale Vidim...Uff

Barbarella

millena

ahoj, bola by som naozaj šťastná, prešťastná, ak by sa to dalo s tým septembrovým termínom :-)

drndula

Gossipgirl,
Ja mám pri objeme 400 ml ba hrudi 89cm . Tak sa moc na toto nespoliehaj aj Leus má pri nižšin objeme tuším 92-93 cm

leluska69

Katka
no velkost tu som uz tu riesila:)baby vdaka za rady:)nechavam to na dr.Č. vie predsa co robi...a jeho praca hovori za vsetko a vasa spokojnost tiez. Neviem preco ma to teraz tak chytilo ta neistota ci ist a ci nie... :( tak snad ste mali to iste a je to len bezny priebeh pred opkou...
a samozrejme krasny, slnecny, jarny dnik:D vsetkym

Katka54

Gossip girl,
dakujem, v to dufam aj ja. Co sa tyka obvodu, tak dnes ma doktor aj odmeral a nameral mi 87cm - bola som nadychnuta. Neboj, 300 budes mat super. Ja sa z tych mojich velmi tesim, ani nevnimam, ze je tam nieco co nebolo predtym moje.:) Niet tych problemov s tou tekutinou, tak by som sa nad nimi ani nijak zbytocne nezamyslala..tak som sa s nimi "skamaratila".;)

Katka54

Drndula,
si zlata, dakujem.:) Doktorovi som ani nic hovorit nemusela, uz o vsetkom, co ma trapi vedel.;) Ked sa ta tekutina vytiahla, tak to prso inak sadlo, ale aj ho podliepam paskou.. Ved uvidim. Ty ako? Kedy mas dalsiu kontrolu?

gossip_girl

Katka 54

fuu, tak dufam sa ti uz nic podobne nevytvori a vsetko sa vstrebe... Ja uy sa tesim na ten jun, aj ked na leto budem v podprde, ale uy by som asi nevydrzala. Prosim ta ako to mas s obvodom? Ako to mas teraz? Lebo minule si hovorila, ze mas 86, ale pred si mala 82, tak to je jak mozne ze len o 4 cm sa ti zvacsili? Ja by som chcela tak max 86-87, tak teraz neviem ci s tou 300 nebude aj 90, co myslis?