Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Katka,

Držím palce,čo si človek vytrpi,ani nevie...pre krásu sa trpí-porekadlo,ale v tvojom pripade sadlo...dufam ze Uz nebudeš mať takéto zlé skúsenosti a vsetko bude ok.hovorila si dokymu o Tom tvojom Prsnikymu aj,ze sa ti zdá ze ide di strany,hoci my sme si nic nevšimli?

Katka54

Leluska,
uplne ti rozumiem, vacsina z nas, co mame uz po operacii, sme si tymto prechadzali..:) Ja som mala najvacsiu dilemu z velkosti, ale nechala som to s doverou na odbornika a som velmi spokojna.:) V galerii nemam aktualne foto, ale prsia sa mi pekne tvaruju a uz aj maknu. Neboj, ubehne ti to a uz v lete sa budes tesit z noveho dekoltu aj ty.:)

Katka54

Drndula,
no, nejaka pooperacna reakcia vnutornych tkaniv a tekutin, bola to taka vraj cysta. Nebolelo to takmer vobec, doktor Ká pred kazdym vpichom odputaval moju pozornost od ihly + do toho ten moj stres + sikovnost doktora Čé = ani neviem ako a uz mi pred ocami sestricka ukazovala striekacku s vybratou tekutinou, na ktoru som z tej blizkosti nemohla zaostrit.:))) Dufam, ze sa mi to nebude vracat viac..

janica25

Barbarela,majka 1910 ake mate rozmery pod a cez prsia?ja mam navrhnute 350 VP gulate es a bojim sa aby neboli na mne velike.ci nezavolam na 300 ze som sa rozhodla.acho je to tazke som strasne nerozhodna.termina opku mam v junto.

drndula

Tenda,

Vidím ze diagnóza zrkadlo Je asi u viacerich babach..a u Mna bez výnimky tiež;))) užívam di ich a to riadne...Uz Nech Je letoo,sa dobre nakupujú veci jed nemusíš brať ohľad na to ze v predu Nic neni..a na bruchu spávať Je fantazia,rotujem v noci ako rotacny valec;))))

leluska69

Katka
diky za info hej mam zaciatkom maja je to sice este daleko ale zacinam mat nejake bobky...:)doteraz som bola na 100% ista ale cim sa to blizi tak nejako premyslam a premyslam. Ale to je asi normalne ci? :)

drndula

Petuleluenja,

Len sa tes na Vystuzene,počkaj,budeš mať problém zohnať takú pri obvode by ti nekukali na svet dve hnedé bradavky..Ja osobne mám veľký problém kúpiť,nedajbože Vystuzenu....