Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lucy009

leus
si spominala ze ta stale boli jedno prsko.. ja som 3 mesiace po opke a tiez ma trochu boli lave prsko,ale iba ked sa ho dotknem, vo vnutornej spodnej casti. a zo spodu okolo dvorca to mam stale necitlive..

bimbi

Babymica
Vydrziiiis! Neboj zajtra bude lepsie a gratulujem:)))
Petulielienka
Tak ty uz si kocica bez pooperacnej..super!! Aj chcem.. Ale uz vo stvrtokaj ja ..a prsia ta uz nebolia? Maleho nezdvihas?napis co a ako..ja uz sa konecne idem pofotit,prska su uz fakt krajsie ako boli a pan doktor nenormalne trafil velkost,velmi som spokojna:))) bala som sa,ze budu prilis ale ako odpuchaju,budu supis..ja som maleho uz asi 2x podvihla,ze do stolicky,ked sa nedalo inak, a v pohode, ale snazim sa este nezdvihat..
Baby
Vam nevidno na prsiach zily?? Mne nenormalne vystupili,ako ked som kojila a mala som naliate prsia..to sa strati,alebo?? Neviete niektora?

Petulielienka

Aj mne dali masku keď som bola ešte hore..najskôr mi dali oblbovačku ešte na izbe z ktorej mi bolo veselo a keď má doviezli na sálu,ani si nepamätám ten moment ako som sa dostala na operačný stôl,počas toho ako mi napichávali infuzku sa má sestrička stále niečo vypytovala na čo už ani neviem či som zrozumitelne odpovedala a potom už len lekárka,že dobre ideme spinkať a zrazu som nad sebou uvidela masku ktorú ešte chvíľku držala nadomnou a to som ešte rozmýšľala že prečo z nejde ten rajský plyn,potom zase povedala ideme nato a to už ma ten plyn tak "ovial" a to uz sa mi úplne oči zatvarali,potom masku prilozila úplne a v tej sekunde mi preletelo hlavou koľko krát dokážem otvoriť oči ;-) ale iba raz a spala som jak bábo..možno som divná ale podľa mňa to bol super pocit,narkóza je jediná vec ktorej som sa nebála,veď žijeme v 21.storočí a medicína je tak popredu že narkóza je malina,a okrem toho pri augmentácii sa dáva slabá narkóza čo znaci aj to že sa po opke môžeš hned postaviť ;-))
Babymica
Gratulujem,vitaj na druhom brehu..a neboj už bude len a len lepšie,počkaj ked si ich ráno uvidis ;-))

jazz24

wauka

no mne dali infuzku a stale som vykrikovala "este nespim" iba tak som bola trosku otapena a potom mi dali masku a som sa parkrat nadychla a uz potom neviem nic:))mna operoval doktor Cerven v Pezinku;)

gypsi1

BABYmica
Gratulujem k novým prskám. Bolesť býva len prvé dva-tri dni. Vypýtaj si niečo na bolesť. Už zajtra bude lepšie uvidíš.

nellyy

wauka

zbytočne stresuješ, keby sa ľudia nebudili z narkózy, tak ju nepodávajú a teraz je narkóza tak modernizovaná, že som po nej ani nebola oblbnutá ako napr. pred 10 rokmy
A dajú Ti do žily infúzku, hneď ako ju pustia zaspíš a zobudíš sa až keď budeš hotovo :) Masku nedávajú pokým nespíš...to sa už nerobí a určite nie pri platenej opke....

nellyy

wauka

ascorutín si kúpiš bez predpisu a znižuje riziko krvácania pri opke no a flector je proti bolesti a mne ho v lekárni v poho dali bez predpisu, ale niektoré kočky potrebovali predpis :)

millena

wauka,
popytaj sa, ale zalezi od kliniky, niekde chcu vysadit, niekde nie. ak nie, tak potom Ti daju pred opkou, myslim, nieco na riedenie krvi.

ja teraz dost stresujem, aby som neochorela na poslednu chvilu, asi by ma fakt porazilo!